REKLAMI GEÇ

En özel anlarınızda Lil Organizasyon yanınızda

En özel anlarınızda Lil Organizasyon yanınızda

Nişan ya da kına gecesine mi hazırlanıyorsunuz? Düğününüz mü var? Oğlunuzu sünnet mi ettireceksiniz? Açılış mı yapacaksınız? o zaman inanılmaz streslisiniz demektir. Hazırlıkları kim yapacak, davetlileri kim karşılayacak? İkramları kim dağıtacak? İçinden çıkılmaz sorular, sorunlar. Bu inanılmaz stres kaynağından kurtulmak istiyorsanız, adresiniz belli: Lil Organizasyon.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mayıs 2016 Çarşamba, 08:33

Nişan, kına gecesi, düğün, sünnet, açılış, bayi toplantısı, mezuniyet töreni. Aklınıza gelebilecek her türlü organizasyon beraberinde hummalı bir koşuşturmayı da getirir. Mekanın hazırlanması, davetlilerin karşılanması, ikramların yapılması, çocuklar için özel hazırlık hepsi içinden çıkılması güç sorunlardır. Lil Organizasyon’dan size en özel anınızı çile olmaktan çıkaracak bir teklif var. “Siz kararınızı verin, bırakın gerisini Lil Organizasyon yapsın.”

denizli-lil-organizasyon-dugun-1
YILLARIN TECRÜBESİYLE YANINIZDA
Lil Organizasyon, yılların tecrübesiyle bu alandaki en önemli yardımcınız. Lil Organizasyon sahibi Meryem Ataş, 5 yıldır tanıtım ve organizasyon sektöründe hizmet verdiklerini belirterek, uzmanlık alanlarının ise personel olduğunu söyledi.

denizli-lil-organizasyon-dugun-10

Özel ilgi isteyen organizasyonların telaşının da çok olduğunu belirten Meryem Ataş, “Özel günlere hazırlanmak, kusursuz bir organizasyon gerçekleştirmek ciddi bir birikim gerektiriyor. En küçük detaylarını bile düşünmek gerekiyor. Organizasyon sahibinin bu telaşın içinde küçük detaylara gerektiği kadar ilgi göstermesi beklenemez. İşte bu ortamda devreye biz giriyoruz” dedi.

denizli-lil-organizasyon-dugun-4

KUSURSUZ BİR ORGANİZASYON İÇİN BİZE GÜVENİN
Lil Organizasyon’un tecrübeli bir kadroya ve ciddi bir birikime sahip olduğunu anlatan Meryem Ataş, “İster evlilik öncesi hazırlıklar olsun, isterse açılış. Biz her anınızda yanınızdayız. Tüm detayları sizin için planlıyor, her eksiği ortadan kaldırıyoruz. Mekanı sizin için organizasyona hazır hale getiriyor, konuklarınızı karşılıyor, animasyon ve palyaço ekiplerimiz ile çocuklarınızı eğlendiriyor, host ve hosteslerimiz ile konuklarınızla yakından ilgileniyoruz” dedi.

lil-organizasyon-dugun-ic

GARANTİMİZ REFERANSLARIMIZ
Bugüne kadar çok sayıda özel organizasyonu üstlendiklerini ve garantilerinin bu etkinlikler olduğunu anlatan Meryem Ataş, “Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için çok önemli. Alanlarında uzman çok sayıda host ve hostesimiz her an göreve hazır. Size en özel anlarınızı, en özel organizasyonlarınızı hak ettiğiniz şekilde yaşamanın garantisini veriyoruz” dedi.

denizli-lil-organizasyon-dugun-6

İLETİŞİM İÇİN:
ADRES: Altıntop Mahallesi, 1591 Sokak NO:27 Kat:2 DENİZLİ
TEL: 0 (258) 264 55 54
www.lilajans.com
info@lilajans.com

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı