REKLAMI GEÇ

H&M Güzellik Salonu güzellik vaat ediyor

H&M Güzellik Salonu güzellik vaat ediyor

Evlilik hazırlıkları, düğün alışverişi, takılar, salon derken en mutlu günleri için geri sayıma başlayan ve kendilerine zaman ayıramayan gelin adaylarının imdadına H&M Güzellik Salonu yetişiyor. Gelin adaylarını en mutlu günlerine kusursuz bir şekilde hazırlayan H&M Güzellik Salonu, en anlamlı tören öncesi gelin adaylarına tavsiyelerde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Temmuz 2016 Pazar, 08:45

Denizli’de 28 Nisan 2014 yılında Hakan İmal ve Meryem Ateş tarafından kurulan H&M Güzellik Salonu, güler yüzü hizmeti ve kalitesiyle Denizlili kadınların vazgeçilmezleri arasına girdi. Kaliteden ödün vermeyen H&M Güzellik Salonu, gelin adaylarına özel günlerini mutlu geçirmeleri için güzellik vaat ediyor.

denizli-hm-guzellik-salonu-meryem-hakan-4

Gelin adayları için her ayrıntıyı düşünen H&M Güzellik Salonu, anlaşmalı olduğu gelinlik dikimevi, otel, düğün salonlarıyla da düğün yapacak çiftler için çok özel fırsatlar sunuyor.

denizli-hm-guzellik-salonu-meryem-hakan-3

AZ PARA İLE RÜYA GİBİ BİR GÜN
Yılın her dönemi düğün törenleri yapılsa da yaz aylarının düğün sezonu olarak adlandırıldığını belirten H&M Güzellik Salonu sahiplerinden Hakan İmal, düğünlerin yalnızca evlenecek genç çiftler değil, kendileri için de çok özel olduğunu ifade etti. İmal, “Bir bayanın gelin oluncaya kadar hep hayal ettiği günün bir parçası oluyorsunuz, bundan daha muhteşem ne olabilir ki” dedi.

denizli-hm-guzellik-salonu-meryem-hakan-5

“SİZİ BAŞKA BİRİLERİNE BENZETMELERİNE İZİN VERMEYİNİZ”
Gelin adaylarına “Doğallıktan vazgeçmeyin” uyarısında bulunan İmal, “Bu muhteşem günde gelin adayı arkadaşlarımızdan ricada bulunmak istiyorum. O gün sizin hayatınızın en muhteşem günü, bundan 10 yıl sonra tekrar hatırlamak ve çocuklarınıza anlatmak istediğinizde fotoğraf ve video kayıtlarınıza baktığınızda görsellerde siz olarak görünün. Saçınızda size ait olmayan imitasyon bir yapı olmasın, makyajla sizi başka birilerine benzetmelerine izin vermeyin. Ne yazık ki herkes 10 yıl öncesini hep özler, tıpkı benim olduğum gibi, sizin olduğunuz gibi. Ben, doğal, kendi saçları ve basit küçük rötuşlarla yapılmış, masumiyetini kaybettirmeyen bir makyaj, gelinliği olabildiğince hafif işlemlerle süslenmiş bir kadın hayal ederim” diye konuştu.

“DÜZ BİR FÖNLE MUHTEŞEM GÖRÜNEBİLİRSİNİZ”
Gelin saçının sadece topuzdan ibaret olmadığını ifade eden İmal, bir gelin saçının çok açık dalgalar, hafif toplamalar ya da düz bir fönle bile muhteşem gözükebileceğini kaydetti. İmal, makyajda ise mümkün olduğunca sadelikten yana olunmasını tavsiye etti.

denizli-hm-guzellik-salonu-meryem-hakan-7

H&M GÜZELLİK SALONU İLE KALİTESİZ BOYA KULLANAN KUAFÖR İMAJINA SON
H&M Güzellik Salonu’nun gelin adaylarının yanı sıra, Denizlili kadınlara da tavsiyeleri var. Kullandıkları boyaların organik ve yarı organik ürünler olduğunu belirten İmal, “Biz boyaları kapalı kapılar ardından, müşterinin göremeyeceği yerlerde hazırlayıp, ‘şöyle iyi boya’, ‘böyle kaliteli ürün kullanıyorum’ demiyoruz. Biz boyalarımızı müşterinin yanında hazırlıyoruz. Biz kalitesiz boya kullanan kuaför imajını ortadan kaldırdık” dedi.

denizli-hm-guzellik-salonu-meryem-hakan-2

PORSELEN MAKYAJDA İÇ RAHATLIĞI
Porselen makyaj uygulamalarında ne yazık ki müşterinin kuaföre güven sorununun oluştuğunu anlatan İmal, “Bunu da aynı boya olayında olduğu gibi ürünü uygulamadan önce müşteriye tanıtıp, gönül rahatlığı ile uyguluyoruz” diyerek, porselen makyajdan her defasında kaçanların içini rahatlattı.

denizli-hm-guzellik-salonu-meryem-hakan-1

EVDE YAPTIĞINIZ SAÇ BOYALARINA DİKKAT!
Ucuz diye evde saç boyama işlemi yapanlara da uyarıda bulunan İmal, bayanların kendilerine ve saçlarına gereken değeri vermesini istedi. İmal, “Pazarda bile domatesin hormonsuzunu ararken, neden daha ucuz diye evde kimyasal ürünlerle saçınızı mahvediyorsunuz?” diye sordu.

denizli-hm-guzellik-salonu-meryem-hakan-6H&M GÜZELLİK SALONU’NDAN ÖĞRENCİLERE DESTEK
Öğrencilere destek amaçlı özel indirimler uyguladıklarını da anlatan İmal, sürekli kendilerini yenilediklerini kaydetti.

İmal, “H&M Güzellik olarak trendleri sürekli takip ediyor, eğitim çalışmalarına katılıyoruz. Bizim için bu meslek sıkıcı v eyo4rucu olmaktan uzak, tam bir hobi haline geldi. Bizim için en önemli olan hizmet kalitesidir ve bunu sürekli kılmak için tüm fırsatları kullanıyoruz” dedi.x

İLETİŞİM
Siteler Mah Ulus Cad NO:101/B Pamukkale-Denizli
0(258)212 50 60- 0507 204 29 96

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı