REKLAMI GEÇ

Özbilen Home’dan cazip teklif

Özbilen Home’dan cazip teklif

Evlilik kararı aldınız, hazırlıklara başladınız. Özbilen Home’dan düğün öncesi hazırlıklar için mağaza mağaza gezmeye son verecek teklif geldi. 60 yıllık tecrübeye sahip firmanın sahibi Hasan Özbilen, mutlu bir yuva hayali kuranların zorlu süreci kolaylıkla atlatmalarını sağlayacak imkanları sunduklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Nisan 2016 Çarşamba, 08:31

Yaşamınızın en önemli kararını verdiniz, mutlu bir yuvaya giden yolda ilk adımı attınız. Bu kritik karar ile mutluluğun paylaşıldığı düğün töreni arasında ise hummalı bir süreç yaşanır. Sizi zorlayan bu süreci en kolay şekilde atlatmanızı sağlayacak teklif, Özbilen Home’dan geldi.

denizli-ozbilen-home-7

PERDE VE KUMAŞTA TEK İSİM
Perde, kumaş, ev tekstili ve döşemelik kumaşta Denizli’nin en önemli firmalarından biri olan Özbilen Home, evlilik hazırlığı yapan çiftlere çok özel imkanlar hazırladı. Mağaza mağaza dolaşmaya son verdiklerini belirten Özbilen Home sahibi Hasan Özbilen, 60 yıllık tecrübeye sahip firmalarında, kalite ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet verdiklerini söyledi.

denizli-ozbilen-home-8

EV HAZIRLIĞI TİTİZLİK İSTER
Genç çiftin mutluluklarını paylaşacağı evin hazırlanmasının ayrı bir uğraş gerektirdiğini anlatan Hasan Özbilen, “Ev tekstili geniş bir yelpazede hizmet verilen sektör. Perde, kumaş ve döşeme seçimleri o evin aynasını oluşturuyor. Ev kurarken küçük dokunuşların hayatınızı ne kadar renklendirebileceğini Özbilen Home’un uzman kadrosunun teklifleriyle çok daha iyi anlayacaksınız. Özbilen’in kaliteli ürünleri evinizi donattığında, mutluluğunuza mutluluk eklenecek” dedi.

denizli-ozbilen-home-5

PERDEDE FARKI HİSSEDİN
Perdenin bir evin aynası olduğunu anlatın Hasan Özbilen, “Perde evin aynasıdır. Evin bütünlüğünü sağlayan, iç dekorasyonu tamamlayan ve görsel güzelliğini artıran en önemli unsurdur. Bu nedenle perde seçmek ayrı bir öneme sahiptir. Kullanacağınız modelin ve rengin evin bütünlüğüne uyması gerekiyor. Bunun yanında bakımı ve temizliğinin de kullanıcıyı yormaması gerekiyor” dedi.

denizli-ozbilen-home-6

KUMAŞTA ÖZBİLEN FARKI
Gelinlik, abiye ve günlük kumaşta her zevke ve her bütçeye uygun ürünlerin bulunduğunu belirten Hasan Özbilen, “Gelinlik, abiye, günlük ve pike kumaşlarının en özel ürünlerini Özbilen’de bulabilirsiniz. Düğüncülere yönelik kampanyalarımızla, çok özel fırsatlar sunuyoruz” dedi.

denizli-ozbilen-home-1

KURSLARA YÖNELİK KUMAŞ HİZMETİ
Kurslara yönelik kumaş hizmetlerinin de bulunduğunu belirten Özbilen, “Açılan biçki dikiş kurslarında kullanılan kumaşların her çeşidini sunuyoruz. Kursiyerlerin ihtiyaç duyduğu kumaşlar, uygun fiyatlarla sunuluyor” dedi.

denizli-ozbilen-home-2

DÜĞÜN HAZIRLIĞI YAPANLARA ÇAĞRI
Düğün hazırlığı yapanları, ev kurmak isteyenleri mağazalarına davet eden Hasan Özbilen, “Özbilen Home’a gelmeden, kaliteli ve geniş ürün yelpazesini görmeden karar vermeyin” dedi.

denizli-ozbilen-home-3

ÖZBİLEN HOME’A ULAŞMAK İÇİN
Özbilen Home, Demirciler Caddesi No:14’te (Bayramyeri Postanesi karşısı) hizmet veriyor. Özbilen Home telefon: 0 (258) 242 32 15 – 0 532 423 11 51

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı