REKLAMI GEÇ

Tek taşla başlayan bir aşk hikayesi

Tek taşla başlayan bir aşk hikayesi

Tüm hikaye tek taşla başlıyor. Romantik bir evlilik teklifinin ardından sevdiğinizin parmağına taktığınız tek taş, bir açıdan sizin kuyumcu ile olan bağınızı da perçinliyor aslında. Tek taş ile başlayan hikayenin her anında yanınızda olacak, hem ürünleri, hem de fiyatları ile size güven verecek bir kuyumcu arıyorsanız, adresiniz Başbuğ Kuyumculuk olmalı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Nisan 2016 Cuma, 08:30

Mutlu bir yaşama atılan ilk adımın sembolüdür tek taş. Sevdiğinizin kalbini çaldıktan hemen sonra sol el yüzük parmağına takacağınız tek taş pırlanta aşkınızı ölümsüzleştireceği gibi, sizi anlayan kuyumcuyla birlikteliğinizin ilk adımını oluşturuyor.

denizli-basbug-kuyumculuk-evlilik-1

İşte tam burada Başbuğ Kuyumculuk devreye giriyor. Tek taştan, nişan alyansına, nişan ve evlilik takılarından özel gün hediyelerine her alanda yanınızda olan Başbuğ Kuyumculuk, tartışılmaz ürün kalitesinin yanı sıra uyguladığı fiyatlar ile de işyeri-müşteri ilişkisinin ötesinde, size dostluk elini uzatıyor.

denizli-basbug-kuyumculuk-evlilik-4TEK TAŞTA BAŞBUĞ FARKI
Hikayeyi başlatan tek taş, Başbuğ Kuyumculuk’ta ayrı bir öneme sahip. Evliliğe atılan ilk adımı temsil eden tek taş denilince akla pırlantanın geldiğini belirten Başbuğ Kuyumculuk sahibi Serkan Başbuğ, küçük de olsa pırlanta olsun anlayışının ön plana çıktığını, evlilik teklifi alan bayanın bu değeri hissetmek istediğini ifade etti.

PIRLANTADA İDDİALI
Başbuğ Kuyumculuk’un kendi markası altında pırlanta üretimi yapması müşteriye de pozitif olarak yansıyor. Taşı yurtdışından, Hindistan ve Dubai’den ithal ettiklerini belirten Serkan Başbuğ, “Taş kendi ustalarımız tarafından monte ediliyor, titizlikle işleniyor. Kendi atölyelerimizde yaptığımız üretim doğal olarak fiyatlara da olumlu yansıyor. Müşteri pırlantaya ulaşırken, hiçbir aracıya ya da toptancıya pay vermek zorunda kalmıyor. Bu da fiyatlarda yüzde 40’a varan avantajları da beraberinde getiriyor. Daha açık bir ifadeyle başka bir yerden alacağınız 0.15-0.20 karatlık bir pırlantaya ödeyeceğiniz ücret ile Başbuğ’dan 0.30 karatlık pırlantaya sahip olabilirsiniz” dedi.

TEK TAŞ İLE BAŞLAYAN YOLCULUĞUN İKİNCİ ADIMI
Tek taş ile başlayan yolculuğun ikinci adımını söz ve nişanın takip ettiğini belirten Serkan Başbuğ, tek taş ile mutlu ettikleri çiftin alyans için de adresi olduklarını ifade etti. Birlikteliğin ikinci adımının ilişkinin pekiştiği bir süreci de beraberinde getirdiğini anlatan Başbuğ, “Alyans, bir ömür sol el yüzük parmağından çıkmaz. Alyansın buraya takılmasının da ayrı bir anlamı vardır. Doğrudan kalp ile bağlantılı olan tek damar, sol el yüzük parmağında yer alır. Bu nedenle alyans sol ele takılır, her kalp atışında alyans varlığını hissettirir” dedi.

ALYANSTA DA İDDİALI

Alyansta iddialı olduklarını belirten Serkan Başbuğ, Versace 19.69’un Türkiye Distribütörü ve Denizli’deki tek satış noktası olduklarını söyledi. Vercace 19.69’un alyanslarının çok özel tasarımlar olduğunu belirten Başbuğ, bunun yanında Forum Çamlık ve Bayramyeri Altınbaş Mağazaları ile de ünlü Altınbaş markasının en yeni ürünlerinin sunulduğunu kaydetti.

denizli-basbug-kuyumculuk-evlilik-3NİŞAN VE DÜĞÜN TAKILARI
Nişan ve düğün takılarının geniş bir yelpazeyi bünyesinde barındırdığını anlatan Serkan Başbuğ, setlerin 14 ve 22 ayar olabildiği gibi 18 ayar pırlantalı ürünlerin de yer aldığını ifade etti. Bayanların zevkine uygun çok özel tasarımların yer aldığını anlatan Başbuğ, “Altının değer kazanması ve zarafetin ön plana çıkmasıyla çok şık modeller tercih edilmeye başlandı” dedi.

Gelin setlerinin yatırım amaçlı olmadığına dikkat çeken Başbuğ, “Kullanım ve hatıra amaçlıdır. Ancak, düğünlerde bu setlerin yanı sıra çok eski bir geleneğimiz olan 22 ayar bilezikler de tercih edilir. Bilezikler, değer kaybı açısından müşteri için en avantajlı ürünlerdir. Damat tarafı, genç çiftin zorda kaldığında, ya da yatırımı amaçladığında kullanabilmeleri için takarlar” diye konuştu.

ÖDEMEDE KOLAYLIK
Ürün kalitesinin yanında ödeme kolaylığı ile de ön plana çıktıklarını belirten Serkan Başbuğ, evlilik öncesi ciddi bir harcamanın içine ailelerin yükünü paylaştıklarını, kredi kartına taksit imkanı sunduklarını kaydetti.

denizli-basbug-kuyumculuk-evlilik-2

DOĞRU HİZMET, UYGUN FİYAT
Firma olarak en önemli politikalarının doğru hizmet, uygun fiyat olduğunu belirten Serkan Başbuğ, “Bu unsurların sağlandığı yerde güven oluşur. Bizi bir adım öne geçiren, üretici olma gücümüzü kullanıp, en uygun fiyatı verebilmektir. Başbuğ Kuyumculuk olarak bizler, tek taş ile başlayan serüvende ailenizin kuyumcusu olmaya adayız” diye konuştu.

BAŞBUĞ KUYUMCULUK’A ULAŞMAK İÇİN
ADRES: Bayramyeri Meydanı NO: 2/A
TELEFON: 0 (258) 264 62 22

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı