REKLAMI GEÇ

Artık Denizli’de ODTÜ Lisesi var

Artık Denizli’de ODTÜ Lisesi var

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulları’nın 2014-2015 Eğitim-öğretim yılında açılacak, lise bölümüyle ilgili tanıtım toplantısı, Şiir Otel’de gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu toplantıda lise hakkında velilere bilgiler verildi.

İlyas Coşkun / DENİZLİHABER / 10 Haziran 2014 Salı, 11:00

Şiir Otel’de düzenlenen tanıtım toplantısına ODTÜ Geliştirme Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Okan Tarhan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Reşat Erdoğan, Kurucu Temsilcisi Deniz Keskin, ODTÜ Geliştirme Vakfı Ankara Lisesi Müdürü Sema Aydın Keykan, Şubeler İletişim Koordinasyon Başkanı Mahmut Talay,ODTÜ Ankara Lisesi’nden gelen öğrenciler ile Denizlili veliler katıldı.

ic-1

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulları 2014-2015 Eğitim-öğretim yılında eğitim vermeye başlayacak lise hakkında velilere detaylı bilgiler verdi.

ODTÜ’YE ÖZEL EĞİTİM MODELİ
ODTÜ Okullarının ilk olarak 1989 yılında Ankara’da faaliyete geçtiğini ve o günden bu güne kadar kaliteli eğitim vererek farklı yarattıklarını belirten ODTÜ Geliştirme Vakfı Kurucu Temsilcisi Deniz Keskin, “ODTÜ Okulları 1998 yılından beri Denizli’de eğitim ve öğretim çalışmalarına devam ediyor. ODTÜ Okulları olarak en büyük özelliğimiz bizi biz yapan eğitim ve öğretim sistemimiz. Biz sistemimizde öğrencilerimize yüzeysel bilgiler yerine daha derin ve net bilgiler vererek öğrencilerimizi geliştiriyoruz. Gerçekleştirdiğimiz uluslar arası proje ve etkinlik çalışmaları ile öğrencilerimize ulusal düzeyde eğitim vererek geleceğe en güvenli ve bilgili şekilde hazırlıyoruz” dedi.

ic-2

Konuşmanın ardından ODTÜ Ankara Lisesi’nden gelen öğrenciler velilere, ODTÜ Liselerinde aldıkları eğitim ve proje çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı