REKLAMI GEÇ

Bu defile çocuklar için

Bu defile çocuklar için

Denizli İhracatçılar Birliği’nin(DENİB) organize ettiği, Koruyucu Aile Derneği yararına düzenlenen Emre Coşgun’un kreasyonu olan Masal temalı defile renkli görüntülere sahne oldu. Defilede açık arttırmaya sunulan bir elbise İşadamı Osman Aydınlı tarafından 20 bin TL’ye satın alındı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 11 Haziran 2014 Çarşamba, 11:27

Koruyucu Aile Derneği yararına düzenlenen Emre Coşgun’un kreasyonunun sunulduğu defile Colossae Thermal Otel’de gerçekleştirildi. Defileyi izlemeye gelenler arasında Garnizon Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen, Vali Abdülkadir Demir’in eşi Nurtaç Demir, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert, Denizli Koruyucu Aile Derneği Başkanı Ayfer Doğan da vardı.

anons

Defile öncesi konuşma yapan Denizli Koruyucu Aile Derneği Başkanı Ayfer Doğan, “Çocuklarımızın yarınlarını oluşturmak adına bir masal dünyası yaratmak için buradayız. Gerçekten buna çok ihtiyacımız var. Çünkü biliyoruz ki bilimsel olarak da kanıtlanmış bir gerçek var. Özellikle 0-6 yaş aralığındaki hiçbir çocuğun kurum bakımında büyümemesi gerekiyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bu çerçevede kurumdaki tüm çocukların bir aile yuvasına kavuşması için çalışmalar başlattı. Bizim de çok güzel şeylere imza attığımızı düşünüyorum. Denizli’deki çocuk dostlarıyla birlikte bizi destekleyen pek çok değerli firmayla birlikte çok güzel projeler üretiyoruz. Çocukların aile ortamında sevgi ve güven duygusu içinde büyümesini istiyoruz. Şu an gerçekten çok fazla koruyucu aileye ihtiyacımız var. Biz nitelikli koruyucu aileler arıyoruz. Ebeveyn becerileri yüksek, sorumluluk alabilen kişileri arıyoruz. Bugün de burada çocuklarımızın geleceği için büyük bir adım daha attığımızı düşünüyorum” dedi.

Yapılan defilenen manevi olarak çok büyük değeri olduğunu dile getiren Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert, “Gerek yönetim kurulum, gerek ben bütün personelin sahip olduğu bir prensip var. Nasıl üyelerimize karşı sorumluk sahibiysek aynı zamanda memleketimize karşı sorumluluklarımız var. Bu bilinç ile bu gece Denizli İhracatçılar Birliği olarak üzerimize düşeni yapmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Koruyucu Aile Derneği’ne destek veren, Denizli Koruyucu Aile Derneği Başkanı Ayfer Doğan, Nurtaç Demir, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, Colossae Thermal Genel Müdürü Şeref Karakan, Rönesans Ajans sahibi Akif Önük, İzabella gelinlik fabrikası adına Mustafa Daşçı, Pelin Abalıoğlu ve Tasarımcı Emre Coşgun’a plaket verildi.

Konuşmaların ardından Emre Coşgun’un kreasyonu olan Masal temalı defile başladı. Defilede Rönesans ajans mankenleri, 33 parçadan oluşan kreasyonu sundu. Tasarımlar davetlilerden bol alkış aldı.

ic

20 BİN TL’YE ELBİSE ALDI
Defilenin ardından el işiyle yapılmış bir elbise 5 bin TL’den açık artırmaya sunuldu. Elbiseyi işadamı Osman Aydınlı 20 bin TL ödeyerek satın aldı. Defilenin geliri, Denizli Koruyucu Aile Derneği’ne bırakılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı