REKLAMI GEÇ

Denizli İŞKUR’un danışmanlık sistemi Türkiye’ye örnek

Denizli İŞKUR’un danışmanlık sistemi Türkiye’ye örnek

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Denizli İl Müdürlüğü’nce başlatılan “iş ve meslek danışmanlığı” uygulaması Türkiye’ye örnek oldu.

/ DENİZLİHABER / 12 Nisan 2014 Cumartesi, 11:35

PERYÖN Ege Şubesi’nce düzenlenen toplantı İŞKUR Denizli İl Müdürü Feridun Giresun, Er-Bakır İnsan Kaynakları Müdürü Hüseyin Pakdoğan, Zorlu Tekstil İnsan Kaynakları Müdürü Bahir Dibekoğlu, Prof. Dr. Tanıl Kılınç, TSE uzmanı ve PERYÖN üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. 

Toplantıda faaliyetleriyle ilgili katılımcılara bilgi sunan İŞKUR Denizli İl Müdürü Feridun Giresun, “İŞKUR, iş ve meslek danışmanları ile birlikte değişim göstermiştir. Bu değişim aşamasında danışmanlar, işverenlerle sürekli iletişim halindedir. İstihdamla ilgili sorunlara çözüm bulmak için çabalayarak; işyeri ziyareti, eğitim kurumu ziyareti ve danışan görüşmesi şeklinde faaliyet yürütmekteyiz” dedi.

İŞKUR’ un yapılanmasını da anlatan Giresun, “Danışmanlık sisteminde altı grup oluşturularak yeni bir yapılanmaya gidilmiş, yapılanmanın Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğüne bildirilmesi suretiyle tüm Türkiye’ ye model oluşturmuş ve bu sayede tüm Türkiye’ de uygulanmaya başlamıştır” diye konuştu.

Toplantı sonunda bundan önceki toplantılara ev sahipliği yapan işverenlere PERYÖN tarafından plaket verildi. PERYÖN Ege Şubesi Mayıs ayı toplantısının Tekden Hastanesi’nde, Haziran ayı toplantısının ise İŞKUR’da gerçekleştirileceği açıklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı