REKLAMI GEÇ

Denizlihaber.com ödülünü aldı

Denizlihaber.com ödülünü aldı

Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü’nce düzenlenen yarışmada Türkiye’nin en iyi yerel internet haber sitesi seçilen denizlihaber.com ödülünü alıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Haziran 2014 Pazartesi, 22:00

Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından ‘Yerel Medya Özendirme Yarışması’ başlığı ile gerçekleştirilen yarışmada, Türkiye’nin en iyi ‘Yerel İnternet Haber Sitesi’ seçilen denizlihaber.com ödülünü alıyor.
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın da katıldığı ödül töreni Türkiye Büyük Millet Meclisi Tören Salonu’nda gerçekleşiyor. Tören öncesi ‘Ankara 1930-1960’ başlıklı bir fotoğraf sergisi açıldı. Sergideki fotoğraflar BYEGM Görsel Arşivi’nden özenle seçildi.

29 YILLIK GELENEK
BYEGM’in 29.’sunu gerçekleştirdiği Yerel Medya Özendirme Yarışması’nda bu yıl ilk kez internet siteleri de yerini aldı. İnternet gazetelerinin jüri üyeleri tarafından değerlendirilmesi sırasında özgün içerik, Türk dilini doğru kullanma, tasarım özgünlüğü, okur dostu site olma özelliği gibi kriterler göz önüne alındı. Jüride Türkiye’nin önemli gazetecileri yer aldı.Yarışmaya bu yıl radyo haber programı ve televizyon haberi kategorileri de ilk kez eklendi. Yarışmadaki diğer kategoriler ise yerel haber, makale, yorum, köşe yazısı, mizanpaj, araştırma, röportaj, haber fotoğrafı ve Türkçenin doğru kullanımı oldu.

İŞTE DERECEYE GİREN ESERLER
BYEGM’in organize ettiği yarışmada gazete haberi dalında Gazete Milas’tan Mutlu Hazer, mizanpaj dalında Karadeniz’de Son Nokta Gazetesi’nden İlayda Kara, araştırma dalında Sakarya Yenihaber Gazetesi’nden Tarık Bulut, röportaj dalında Zonguldak Halkın Sesi Gazetesi’nden Hülya Kıral, fotoğraf dalında Muğla Gündem Gazetesi’nden Kenan Gürbüz, Türkçenin doğru kullanımı dalında Bursa Şehrengiz Dergisi’nden Asuman Kurt, makale-yorum dalında Van Bölge Gazetesi’nden Bişar Ulutaş, köşe yazısı dalında Yeni Sakarya Gazetesi’nden Engin Arapoğlu ve televizyon haberi dalında KONTV’den Samet Kuyrukcu birincilik elde ettiler.

ic

ÖDÜLÜ SEDAT KURT ALDI
TBMM Tören Salonu’nda gerçekleştirilen Yerel Medya Özendirme Yarışması ödül törenininde Başbakan Yardımcısı BülenT Arınç kısa bir konuşma yaptı. Medyanın önemine vurgu yapan Arınç, yerel medyanın demokrasideki önemine değindi. Konuşmaların ardından geçilen ödül töreninde, kategorilerinde dereceye giren eser sahiplerine plaketleri takdim edildi. Denizlihaber.com’un ödülünü ise İmtiyaz Sahibi Sedat Kurt, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto’dan aldı. Törenin ardından dereceye giren eser sahipleri toplu fotoğraf çektirdi.

Yorumlar

Faruk Adıyaman   -  Bağlantı 10 Haziran 2014, 06:13

Başarılarınızın devamlı olmasını diliyorum.

ibrahim   -  Bağlantı 9 Haziran 2014, 21:49

canı gönülden tebrik ediyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı