REKLAMI GEÇ

Gazi’deki kutlamada 500 çocuk görev aldı

Gazi’deki kutlamada 500 çocuk görev aldı

Denizli’nin tarihi okullarından Gazi İlkokulu’ndaki 23 Nisan Çocuk Bayramı kutlamalarına 500 öğrenci katıldı.

Selami Aydın / DENİZLİHABER / 23 Nisan 2014 Çarşamba, 13:28

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Denizli’de tüm okullarda düzenlenen törenlerle kutlandı. Kent merkezindeki tarihi okullardan biri olan Gazi İlköğretim Okulu’nda ise okul öğrencilerinin neredeyse tamamı eğlencenin bir parçası oldu.

600 öğrencinin öğrenim gördüğü okulda 23 Nisan kutlamalarında 500 öğrenci görev aldı. Okul öğretmenlerinin de tam kadro hazır bulunduğu kutlamaları bin 500’ün üzerinde izleyici takip etti.

23 Nisan kutlamaları Gazi İlkokulu bahçesinde gerçekleştirildi. Öğretmen Tülin Kalas’ın günün anlamına ilişkin kısa konuşmasının ardından törenlere hazırlanan sınıflar tek tek sahne aldı. Şiirler okuyan, halk oyunları sergileyen öğrenciler müzikli gösterileri ile izleyenleri büyüledi. 23 Nisan Oratoryusu’nun da sergilendiği şenliklerde ana sınıfı öğrencilerinin geçit töreni ise büyük alkış aldı.

Çuval yarışı, yoğurt yeme yarışı, mendil ve sandalye kapmaca oyunlarının da yer aldığı gösterilerin yanı sıra okul aile birliğinin yüz boyama etkinliği de gerçekleşti.

Velilere tavuklu pilav ikram edilirken, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan da etkinlikleri baştan sona izledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı