REKLAMI GEÇ

Irlıganlı’da balon düştü: 12 turist yaralı

Irlıganlı’da balon düştü: 12 turist yaralı

Pamukkale’den havalanan ve içinde Güney Koreli turistlerin bulunduğu balon Güzelpınar Mahallesi yakınlarında düştü. Kazada 12 turist yaralandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mart 2015 Salı, 17:07

Olay saat 17:00 sularında meydana geldi. Pamukkale’den havalanan ve içerisinde Güney Koreli turistlerin bulunduğu balon Güzelpınar Mahallesi yakınlarında rüzgarın ters esmesi nedeniyle düştü. 

Balonun yaklaşık 150 metreden yere çakıldığı bildirildi. Kazada 12 Güney Koreli turist yaralandı. Balon pilotunun ise kazayı yara almadan atlattığı öğrenildi. Yaralı turistlerin tamamı Özel Sağlık Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Turistlerden 4’ünde kırıklar olduğu, diğerlerinin ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattıkları öğrenildi.

ANONS-1

Bu arada Vali Yardımcısı İsmail Soykan ile İl Sağlık Müdürü Şükrü Arpacı da Özel Sağlık Hastanesi’ne gelerek yaralıların durumları hakkında bilgi aldı.

Soykan ve Arpacı, Özel Sağlık Hastanesi Başhekimi Dr. Murat Altenle birlikte basın toplantısı yaparak, son durum hakkında bilgilendirme yaptı. Dr. Murat Alten, yaralılar arasında hayati tehlikesi bulunan kimsenin olmadığını belirterek, ilk müdahalelerin yapıldığını ve müşahade altına alındıklarını açıkladı.

ic-basin-toplantisi

Vali Yardımcısı İsmail Soykan da kazanın rüzgarın ters esmesi sonucu meydana geldiğini belirterek, “Olaya 7 ambulans ve 21 sağlık personeli ile müdahale edildi. Yaralı turistler mümkün olan en kısa sürede hastaneye kaldırıldı. Can kaybı olmaması en büyük teselli kaynağımız” dedi.

Yorumlar

Bakış Açısı   -  Bağlantı 10 Mart 2015, 21:10

İDARE etmekten vazgeçin İSTİFA edin. Görevinizi YAPAMIYORSUNUZ. Gerçek YÖNETİCİLER bu kazaları engeller. Siz durumu kurtarmak için Tribüne oynuyorsunuz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı