REKLAMI GEÇ

Kadın elinden çıkan resimler sergide buluştu

Kadın elinden çıkan resimler sergide buluştu

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Denizli Şubesi’nin “Paletimde Renk Fırçamda Şekil” konulu resim sergisi, Turan Bahadır Sergi Salonu’nda açıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mart 2015 Cumartesi, 09:53

ÇYDD Denizli Şube Başkanı Ümran Aygün, serginin açılışını başkan yardımcısı Latife Nihal Kızıl ve tabloları sergilenen ressam kadınlar birlikte gerçekleştirdi. Davetliler, ev hanımları ve çalışan kadınların eserlerinin yer aldığı sergiyi müzik dinletisi eşliğinde gezdi.

ic-1ÇYDD Şube Başkanı Ümran Aygün, bu sergiye sağladıkları destek ile kadınların evlerinde yaptıkları resimlerin dört duvar arasında kalmamasını amaçladıklarını, ayrıca her meslek gurubundan kadınların özgüvenini artırmak ve eğilimli oldukları sanat dallarında aktif rol almalarına katkı sağlamak istediklerini söyledi.

ic-2“Paletimde Renk Fırçamda Şekil” konulu sergiyle kadın ve sanatın bir araya gelişinin en güzel örneğini n yaşandığını kaydeden Aygün, “Kadınların yaratıcalıklarını keşfetmesine yardım etmek ve onlara güç vermek istiyoruz. Kadınların el emeğiyle yaptıkları her türlü sanat ürününü sergilemeye desteğimizi sürdürecek”dedi.

Turan Bahadır Sergi Salonu’ndaki “Paletimde Renk Fırçamda Şekil” sergisi 26 Mart’a kadar açık kalacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı