REKLAMI GEÇ

Koruyucu Aile Derneği yararına defile

Koruyucu Aile Derneği yararına defile

Denizli İhracatçılar Birliği(DENİB), bu kez farklı ve “hikayesi” olan bir etkinliğedestek veriyor. Modacı Emre Coşgun’unkreasyonu, bir defileyle beğeniye sunulurken, etkinlikten elde edilecek gelirin Koruyucu Aile Derneği’ne bağışlanacağı bildirildi.  

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 7 Haziran 2014 Cumartesi, 13:20

DENİB’in sponsorluğunda,Modacı Emre Coşgun’unkreasyonu, 10 Haziran Salı günü “Bir Hikayesi Var Bu Koleksiyonun Masallar Kadar Güzel” çağrısıyla beğeniye sunulacak. ColossaeThermalHotel’de saat 20.30’da başlayacak etkinlikte, podyuma MissTurkey 4. güzeli Gizem Koçak ile Rönesans Ajans’a bağlı 12 manken podyuma çıkacak.

Davetiyesinde “Umut dolu hayallere yön verir bu giysiler. Atılan her adım bulutlar üzerinde gezdirir seni. Bir peri kızının hikayesini yazar bu diyar. Mutlu tabloya yansıtır seni bu masal” yazan defileden elde edilecek gelir, Koruyucu  Aile Derneği’ne bağışlanacak.

Denizli Koruyucu Aile Derneği Başkanı Ayfer Doğan,  defile ile ilgili çalışmaların bir yıl önce başladığını belirterek,“Modacı Emre Coşgun’a koruyucu aile modelini anlattım. Çok etkilendi ve bize defile teklifinde bulundu. Biz bu teklife çok sevindik ve hemen çalışmalara başladık. Sponsorluk için DENİB Başkanı Süleyman Kocasert ile görüştüğümüzde, o da seve seve kabul edeceğini söyledi. ColossaeThermal Hotel ise bize salonu verdi. 10 Haziran’daki defileye tüm çocuk dostlarını bekliyoruz” dedi.

DEFİLENİN GELİRİ KİMSESİZ ÇOCUKLARA
Colessae Thermal Hotel’dedüzenlenecek defileden sağlanacak gelirinkoruyucu aile yanındaki çocuklara farklı bir dünya yaratma çalışmalarında kullanılacağını anlatan Doğan, şunları söyledi: “Koruyucu aile yanındaki çocukların belirli bir dönem kimlik sorunu yaşıyor. Gençleri bu dönemde çeşitli etkinliklerle destek olmak istiyoruz. İşte defileden elde edeceğimiz gelir, burada değerlendirilecektir. Defile bizim için ekonomik amaçtan çok, koruyucu aile modelinin tanımı için çok önemli. Burada koruyucu aile modeli bir farkındalık oluşturacak. Ayrıca bu organizasyonun hiçbir aşamasında çocuklarımız olmayacak. Onlarla ajitasyon yapmak istemiyoruz. Bizim amacımız koruyucu aile modelini tanıtmak, anlatmak ve yaygınlaştırmak.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı