REKLAMI GEÇ

ODTÜ dünyaca ünlü İngilizce eğitmenlerini Denizli’ye getiriyor

ODTÜ dünyaca ünlü İngilizce eğitmenlerini Denizli’ye getiriyor

ODTÜ Geliştirme Vakfı Denizli okulları, Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa, İngilizce öğretmenleri için “ELT FOR 21st CENTURY LEARNERS” başlıklı eğitim semineri düzenliyor. Dünyaca ünlü yerli ve yabancı öğretmen eğitmenlerinin sunumlar yapacağı seminer ücretsiz olacak ve 12 Nisan’da gerçekleştirilecek. Seminere katılmak isteyen öğretmenler, 10 Nisan’a kadar başvuru yapabilecek.

/ DENİZLİHABER / 31 Mart 2014 Pazartesi, 10:22

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulları tarafından, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak olarak düzenlenen ve 12 Nisan 2014 tarihinde gerçekleştirilecek olan “ELT FOR 21st CENTURY LEARNERS” başlıklı seminer için İngilizce öğretmenlerinin başvuruları 10 Nisan 2014 tarihine kadar kabul edilecek.

’21. Yüzyıl Öğrenenlerine Yönelik İngilizce Öğrenme Yöntem ve Teknikleri’ konulu ve ücretsiz olan seminere ülke genelinden tüm İngilizce öğretmenleri davet edildi. 21. Yüzyılın gerektirdiği öğretim yöntemleri ve teknolojinin uygun kullanımı konularındaki seminerin ilk iki sunumu Halk Eğitim Merkezi’nde dünyaca ünlü öğretmen eğitmenleri olan Grant Kempton ve Jamie Keddie tarafından yapılacak. Grant Kempton tarafından ‘Set Your Students Free While You Can’, Jamie Keddie tarafından ‘Video Cameras In The Hands of Learners’ konularına yönelik yapılacak toplu sunumların ardından ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulları’na servislerle hareket edilecek ve 11 adet eş zamanlı sunum gerçekleştirilecek.

Bu sunumlar ise yine dünyaca ünlü eğitmenler ve ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Ankara ve Denizli Okulları öğretmenleri tarafından yapılacak. Sunum yapacaklar arasında Teresa Doğuelli, Charlotte Rance, Margereth Perucci, Fulya Donnely Müldür, Damon Della Fave, Tony Sturtevant, Ali İhsan Burak gibi isimler yer alıyor.

Bu eş zamanlı sunumlar 45’er dakika olarak iki ayrı zamanda tekrarlanacak. Ayrıca ODTÜ Geliştirme Vakfı Denizli Okulları’nda çeşitli yayın evlerinin sponsorluğunda katılımcılara çeşitli hediyeler verilecek, çekilişin ardından da kokteyl yapılacak. Program hakkında detaylı bilgiye ulaşmak ve başvuru yapmak isteyenler http://www.odtugvo.k12.tr/diger/elt/index.html adresinden iletişim kurabilirler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı