REKLAMI GEÇ

ODTÜ’DEN SANATA İPEKSİ BİR DOKUNUŞ

ODTÜ’DEN SANATA İPEKSİ BİR DOKUNUŞ

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulları “ Sanata İpeksi Bir Dokunuş” isimli resim sergisini Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilen muhteşem bir açılış töreni ile Denizli halkının beğenisine sundu.

/ DENİZLİHABER / 24 Şubat 2014 Pazartesi, 11:42

Büyük beğeni toplayan sergi, Görsel Sanatlar ve Müzik Zümresi Başkanı Füsun Diriker ’in açılış konuşmasıyla başladı. Hedeflerinin öğrencilerin özgün sanatsal çalışmalar üreterek yaratıcılıklarını ve estetik duygularını geliştirmelerini sağlamak olduğunu belirten Diriker, ipek boyama tekniği kullandıkları bu sergideki amaçlarının da öğrencilerin farklı tekniklerde de bilgi sahibi olabilmelerini sağlamak olduğunu vurguladı.

Tören ODTÜ Geliştirme Vakfı öğrencileri ile Özel Öncü Ana okulu öğrencilerinin dans, ritm ve koro gösterileriyle devam etti.

İzleyenlerin büyülendiği tören, ana sınıfı öğrencilerinin kendi tasarlayıp hazırladıkları ipek boyama çalışmalarından oluşan kıyafetlerle gerçekleşti ve katılımcılar 1. sınıftan 7. sınıfa kadar 350 özgün çalışmanın sergilendiği sergi alanını gezdiler.

galeri-anons

İpek boyama sanatının öğrencilerin modern ve özgün yorumlarıyla ortaya çıkardıkları 350 özgün eseri sergilemekten gurur duyduklarını belirten Resim Öğretmenleri Aslı Ertürk ve Okşan Şahin, tüm bu çalışmaların öğrenciler tarafından iki aylık bir sürede hazırlandığını açıkladılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı