REKLAMI GEÇ

Türk Beyin Takımı ODTÜ Koleji’nde

Türk Beyin Takımı ODTÜ Koleji’nde

Zeka Oyunları dersi öğretmen eğitimlerinin ilki; Türk Beyin Takımı (TBT) Denizli Temsilcisi PAÜSA tarafından ODTÜ Geliştirme Vakfı Okullarında gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Nisan 2014 Cumartesi, 15:07

ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları, önemli bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. Türk Beyin Takımı (TBT) Denizli Temsilcisi PAÜSA tarafından ODTÜ Geliştirme Vakfı Okullarında, Zeka Oyunları Dersi, öğretmen eğitimlerinin ilki gerçekleştirildi.

Türk Beyin Takımı (TBT) Formatörü Ali Özen eğlenceli ve verimli geçen eğitimin sonunda şu açıklamada bulundu: “Keşfeden, strateji geliştiren, bilgiye yeni anlamlar yükleyen, bilgiyi yeniden üreten, yaratıcı ve eleştirel düşünebilen, problem çözebilen, doğru ve hızlı karar verebilen öğrenciler yetişmesi için en etkili ve eğlenceli metotları içeren zeka oyunlarına ilgi büyük. Öğretmen ve aileler zeka oyunları ile modern eğitim modeline önem veriyorlar.Dünya Zeka Oyunları Federasyonu Türkiye Temsilcisi TBT, seminer ve eğitim çalışmalarıyla okullarda öğrenci ve öğretmenlerimizin konuya ilgi duymalarına ve kendilerini geliştirmelerine katkıda bulunmaktadır. Bilindiği üzere TBT olarak Milli Eğitim Bakanlığının müfredatına katkıda bulunduğumuz 2012-2013Yılı’ndan itibaren zeka oyunları dersi okullarımızda seçmeli ders olarak okutulmaya başlanmıştır. TBT, ulusal ve uluslararası yarışmalarda ülkemizi başarıyla temsil etmektedir. Zeka oyunlarına önem veren ve bunları her zaman destekleyen ODTÜ Koleji yönetimi ve öğretmenlerini ayrıca kutluyorum. PAÜSA tarafından Denizli’de zeka oyunları öğretmen eğitimleri önümüzdeki aylarda da gerçekleştirilecek.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı