REKLAMI GEÇ

Bu sergi çok anlamlı

Bu sergi çok anlamlı

Denizli Koruyucu Aile Derneği ve AYDEM’in ortaklığıyla, Koruyucu Aile modeli konusunda farkındalık oluşturmak için düzenlenen kampanyanın ilk adımı atıldı. Koruyucu ailelerin yanında kalan çocukların çektikleri fotoğraflardan oluşan sergi, Forum Çamlık’ta açıldı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 19 Nisan 2014 Cumartesi, 10:47

Koruyucu Aile modelinin tanıtılması, daha çok çocuğun aile ortamında yaşantısını sürdürmesinı sağlamak amacıyla AYDEM ve Denizli Koruyucu Aile Derneği işbirliği ülke çapında kampanya düzenlendi. Koruyucu ailelerle yaşayan çocukların gördükleri kurs sonrasında, Denizli ve İstanbul’da çektikleri fotoğraflardan oluşan sergilerin ilki Denizli Forum Çamlık’ta açıldı. Sergide 100 fotoğraf yer alıyor.

aydem-koruyucu-aile-fotoğraf-sergisi-ic

Fotoğraf sergisinin açılışına, Koruyucu ailelerin yanı sıra Vali Yardımcısı Abdullah Acar, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Turgut, Aydem Elektrik Dağıtım A.Ş. Denizli İl Müdürü İsmail Topkara da katıldı.

Aydem Elektrik Dağıtım A.Ş Denizli İl Müdürü İsmail Topkara, çocuklara ışık kaynağı olmak gibi önemli bir misyonu olan bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Topkara, “Çocuğun, sevgi dolu, güvenli ve donanımlı bir aile ortamında yetişmesi, devletimizin himayesinde geliştirilen koruyucu aile modelinin etkin şekilde duyurulmasının hedeflendiği projemize destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.

Benzer sergiler, kampanya sürecinde çeşitli illerde de açılacak. Sergilenen fotoğraflar arasından derlenecek çalışmalarla proje bir kitapçığa dönüştürülecek.

Denizli Koruyucu Aile Derneği Başkanı Ayfer Doğan, “Bir yıl önce yayınlanarak yürürlüğe giren yeni koruyucu aile yönetmeliğinin tanıtılması, Koruyucu Aile modelinin çocuklarımız ve bizler açısından önemini vurgulamak istediğimiz bu projede çocuklarımız farklı yerlerde fotoğraf çalışmaları yaptılar. Bu sergiyle, çocuklarımızın fotoğraflarını, onların bakış açısıyla Denizlililerle buluşturuyoruz” dedi.

Forum Çamlık sergi alanında 24 Nisan’a kadar açık kalacak sergi boyunca koruyucu aile modeli hakkında bilgiler verilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı