REKLAMI GEÇ

17. DENİZLİ ŞİİR GÜNÜ YAPILDI

17. DENİZLİ ŞİİR GÜNÜ YAPILDI

Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği’nin gelenekselhale getirdiği “Şiirini al da gel” başlıklı şiir gününün 17.’si yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Kasım 2018 Pazar, 14:57

Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği (YAZ-AR-BİR) tarafından her ayın il cumartesi günü yapılan ve artık geleneksel hale gelen Denizli Şiir Günü’nün 17.’si yapıldı. Türk Ocakları Denizli Şubesi Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte, şairler kendi şiirlerini okurlarken, Türk Halk Müziği sanatçıları da türkülerini paylaştılar.

Sadık Dağdeviren’in sunuculuğunu yaptığı programda ilkokul öğrencileri Rümeysa Gülsev, Esmanur Türköz, Melis Kuzu ve Tuba Çomak’ın okuduğu şiirlerden sonra şairler şiirlerini okudu. Hüsamettin Tat, Ali Tuluk, Mehmet Akdağoğlu, Ahmet Çölgeçen, Ülkü Çetinkaya, Mehmet Dağal, Mehmet Aslan, İsmail Şakar, Hüseyin Çomak, Hasan Zor, Melahat Kuzu, İsmail Gökçe, Mehmet Gökçe, Serdar Gedizlioğlu, Mustafa Demirci, Musa Kalkınç, Bülent Açıkgöz ve Sadık Dağdeviren kendi şiirlerini yorumlayan isimler oldu.

Diğer taraftan Türk halk müziği sanatçısı Veli Çakır ve Mehmet Dağal ise anonim türkülerin yanı sıra kendi bestelerini de paylaştı. Etkinliğin sonunda başkan Abdulkadir Uslu katılımcılara teşekkür ederek katılım belgesi verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı