REKLAMI GEÇ

Forum Çamlık’ın otomobil talihlisi çekilişle belirlendi

Forum Çamlık’ın otomobil talihlisi çekilişle belirlendi

Forum Çamlık’ın Toyota C-HR araç kampanyasının talihlisi, 3. Noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişle belli oldu. Forum Çamlık AVM’deki mağazalardan belirlenen miktarda alışveriş yapan müşteriler arasında yapılan çekilişin talihlisi Gülsüm Şeyma Sarıteke oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Temmuz 2017 Cumartesi, 17:03

Denizli’nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık’ın 18-30 Haziran tarihleri arasında düzenlediği kampanyaya katılanlar arasında gerçekleştirilen çekilişle, Toyota C-HR 1.2 Turbo 4X2 Advance araç kampanyasının talihlisi belli oldu.

Bugün (Cumartesi) saat 16.00’da Forum Çamlık zemin katta noter huzurunda yapılacan çekiliş öncesinde Grup Defne, bu heyecanlı bekleyişe ortak oldu. Tüm ziyaretçilere Türk ve Yunan ezgileriyle dolu bir müzik ziyafeti sunan grup, ayrıca Forum Çamlık’taki mağazaların katkı olarak sunduğu hediyeleri küçük bir yarışma ile davetlilere dağıttı. Konserin ardından başlayan kutu kutu yarışmasıyla ziyaretçiler birbirinden güzel sürpriz hediyeler kazandı.

Bu arada günün son hediyesi Toyota C-HR 1.2 Turbo 4X2 Advance araç oldu. 3. Noter huzurundaki çekilişte 71989 numaralı kuponun sahibi Gülsüm Şeyma Sarıteke otomobilin sahibi oldu. Yedek talihli ise 33351 nolu kuponuyla Nurcan Kaymakçı belirlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı