REKLAMI GEÇ

3 yazar Denizlililerle buluşuyor

3 yazar Denizlililerle buluşuyor

Halikarnas Kültür Merkezi, hafta sonu üç yazarı ağırlamaya hazırlanıyor. Osman Aysu, Fatma Erdek ve Zeynep Say, cumartesi günü okurlarıyla buluşacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Nisan 2016 Perşembe, 13:22

Halikarnas Kültür Merkezi, cumartesi günü 3 önemli yazarı okurlarıyla buluşturuyor. “Vahşi Tutku, Devlet Sırrı, Çıkış Yok” kitaplarının yazarı, polisiye roman denilince ilk akla gelen isimlerden olan Osman Aysu, “Erken Rüya Zamanlar, Kara Kış Beyaz Düş ve Ben O Değilim” romanlarıyla çok satılanlar listesine giren Fatma Erdek ile genç neslin kalemi Solucan serisinin Denizlili yazarı Zeynep Sey, Halikarnas Kültür Merkezi’nde imza günü düzenleyecek.

Halikarnas Kültür Merkezi’nde cumartesi saat 14.00’de başlayacak buluşmaya yoğun ilgi olması bekleniyor. Halikarnas Kültür Merkezi sahibi Yusuf Urem, üç önemli yazarı kültür merkezlerinde ağırlamaktan mutlu olacaklarını belirterek, “Üç yazarı hem Denizli’de hem de kültür merkezimizde ağırlayacak olmaktan gerçekten sevinçliyiz. Yazarların okuyucularının şimdiden sabırsızlandığını düşünüyorum. Okuyucuları cumartesi günü kültür merkezimizde görmek istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı