REKLAMI GEÇ

Eda Urhan söyleşi ve imza günü için İstanbul’a davet edildi

Eda Urhan söyleşi ve imza günü için İstanbul’a davet edildi

Multipl Skleroz (MS) teşhisi konulmasının ardından büyük bir mücadelenin içine giren Eda Urhan, yaşadıklarını ve yaşayamadıklarını notlarını “Yaşamın Kıyısında Bir Kadın” adlı kitabında topladı. MS hastalarının sesi olan Eda Urhan, Türkiye Multipl Skleroz Derneği’nden davet aldı. Urhan, İstanbul’da söyleşi düzenleyecek, imza gününe katılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Aralık 2016 Cuma, 15:18

MS hastası 31 yaşındaki 1 çocuk annesi Eda Urhan, hastalık teşhisinin konması, tedavi süreci ve yaşadıklarını “Yaşamın Kıyısında Bir Kadın” adlı kitapta topladı. MS’e dikkat çekmek, MS’linin halini anlatmak için yazdığı kitabı için bir süre önce Halikarnas Kültür’de imza günü düzenleyen Eda Urhan, Türkiye Multipl Skleroz Derneği’nden davet aldı.

3 aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Türkiye Multipl Skleroz Derneği tarafından Şişli Belediyesi Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nde düzenlenecek imza günü ve söyleşiye katılacak olan Eda Urhan, yaşadıklarını ve yaşayamadıklarını anlatacak.

3-4 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek etkinliğe Eda Urhan’ın yanı sıra Konya’da yaşayan fotoğraf sanatçısı İsmail Değirmenci, “Engelleri Aşmak” konulu fotoğraf sergisiyle katılacak.

Etkinliklerin açılışı 3 Kasım günü saat 12.00’de Dernek Başkanı Ayşe İnci’nin de katılacağı törenle gerçekleştirilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı