REKLAMI GEÇ

Gazalcı 19. kitabı için imza günü düzenledi

Gazalcı 19. kitabı için imza günü düzenledi

Eski CHP Denizli Milletvekili Mustafa Gazalcı, kısa süre önce tamamladığı 19. kitabı “Siyasetin Günlüğünden, Anılar ve Anlatılar” kitabı için imza günü düzenledi. İmza gününe Gazalcı’nın okurları yoğun ilgi gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Mart 2018 Cumartesi, 14:55

Denizli siyasetinin uzun soluklu isimlerinden biri olan, 16 ve 22. dönemlerde CHP Denizli Milletvekili olarak görev yapan siyasetçi, eğitimci ve yazar Mustafa Gazalcı, 19. kitabını yayınladı.

Kitabı için memleketi Denizli’de imza günü düzenleyen Gazalcı, Özlem Kitapevi’nde okurlarıyla buluştu.

Yoğun ilgi gören Gazalcı, kitabını imzaladı, okurlarıyla küçük bir söyleşi de yaptı.

MUSTAFA GAZALCI KİMDİR?
1945’de Denizli Güney ilçesinde dünyaya gelen Mustafa Gazalcı, 1963’te Isparta Gönen Öğretmen Okulu’nu, 1966’da da Balıkesir Necati Eğitim Enstitüsü Edebiyat Bölümü’nü bitirdi.

1966-1977 yılları arasında çeşitli okullarda öğretmenlik ve öğretmen örgütlerinde yöneticilik yapan Gazalcı, 1977’de CHP Denizli Milletvekili seçildi ve 16. dönem vekili olarak görev yaptı.

12 Eylül 1980’de Dil İstihbarat Okulu’nda bir ay gözaltına alınan, 1982’de Barış Derneği Davası’ndan bir yıla yakın tutuklu kalan Gazalcı, 1990’da Eğitimciler Derneği Genel Başkanlığı’na seçildi.

Gazalcı’nın Barış Zinciri, Eğitim Işığı, Siyaset Penceresinden, Erdal İnönü’den Anılar, Güneşli Günler İçin, Çağdaş Eğitim Yolunda, Aydınlanma Sürecinde 8 Yıllık Kesintisiz Eğitim, Aydınlık İçin Laik Eğitim, Bilimin Işığında Eğitimin Gücü, Dr. Hüseyin Pekinle birlikte Pestalozzi’nin İzinde gibi 18 kitabı bulunuyor.

Gazalcı, evli ve iki çocuk babası.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı