REKLAMI GEÇ

Seval Uysal’ın son kitabı Şehrin İzleri kitapçılarda

Seval Uysal’ın son kitabı Şehrin İzleri kitapçılarda

Gazeteci Yazar Seval Uysal’ın Denizli’nin kentleşme sürecini anlattığı ikinci kitabı “Şehrin İzleri” raflardaki yerini aldı. Uysal kitabı için 27 Ocak Cuma günü saat Halikarnas Kitapevi’nde imza günü ve söyleşi düzenleyecek. Etkinlik saat 17.00’de başlayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ocak 2017 Çarşamba, 14:32

Gazeteci Yazar Seval Uysal, Denizli kent belleğine yeni eserler kazandırmaya devam ediyor. Daha önce kaleme aldığı ve büyük ilgi gören Denizli’nin tekstil ve tekstilci serüvenini anlattığı “Onların Hikayesi”nin ardından, şimdi de Denizli’nin kentleşme sürecini kaleme aldığı “Şehrin İzleri” kitabını da tamamladı.

Uysal, kitapçılarda yerini alan “Şehrin İzleri”nde 1950-2000 arasındaki Denizli’nin kentleşme sürecini, yapılan hataları, geleceği kurtaran radikal adımları, o dönemlere tanıklık edenlerin görüşleriyle harmanlayarak sunuyor.

Gazeteci-Yazar Seval Uysal, Denizli’nin 50 yılına tanıklık edenlerle röportajlarına da yer verdiği kitabı için 27 Ocak Cuma günü imza günü ve söyleşi düzenleyecek. Halikarnas Kitapevi’nde gerçekleştirilecek etkinlik saat 17.00’de başlayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı