REKLAMI GEÇ

3 yaşında resim sergisi açtı

3 yaşında resim sergisi açtı

Denizli’de konuşmaya başlamadan önce karakalem ve suluboya resim yapmaya başlayan 3 yaşındaki Deniz Selda Çakmak, ilk sergisini açtı. Pamukkale Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’ndeki sergide küçük ressamın, 70 tablosuna yer verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Nisan 2014 Cumartesi, 11:10

Ferah IŞIK- Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ, (DHA)
Minik Deniz Selda’nın sergisinin açılışına Denizli Valisi Abdülkadir Demir ile çok sayıda davetli katıldı. Minik ressamın resim öğretmeni olan annesi Sibel Çakmak, “Kızım 1 yaşından itibaren resim yapmaya başladı. Kendine özgü teknikler kullanıyordu. Ondaki bu yeteneği erken keşfettik ve resim için teşvikte bulunduk” dedi.

Vali Abdülkadir Demir ise “Minik ressamı kutluyorum. İlginç bir sergi. Çok güzel çalışmalar var. Bizim toplum olarak en büyük eksiklerimizden birisi çocuklarımızın istediğimiz gibi olmasını bekliyoruz, onları yeteneklerine göre yönlendirmiyoruz. Minik ressamımıza, gerek duyduğunda, devlet olarak her zaman destek vereceğiz” dedi.

ic

Küçük Deniz Selda Çakmak ise serginin açılışında, oyuncak bebek arabasıyla oynamayı tercih etti, basın mensuplarına bol bol poz verdi. Sergi, 1 hafta gezilebilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı