REKLAMI GEÇ

3 YAZAR OKURLARIYLA BULUŞTU

3 YAZAR OKURLARIYLA BULUŞTU

Halikarnas Kültür Merkezi, önemli bir etkinliğe imza attı.Yazarlar Osman Aysu, Fatma Erdek ve Zeynep Say, okurlarıyla buluştu, kitaplarını imzaladı. İmza gününe ilgi yoğun oldu, okurlar imza için uzun kuyruklar oluşturdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Nisan 2016 Cumartesi, 15:59

Halikarnas Kültür Merkezi, 3 önemli yazarı okurlarıyla buluşturdu. “Vahşi Tutku, Devlet Sırrı, Çıkış Yok” kitaplarının yazarı, polisiye roman denilince ilk akla gelen isimlerden olan Osman Aysu, “Erken Rüya Zamanlar, Kara Kış Beyaz Düş ve Ben O Değilim” romanlarıyla çok satılanlar listesine giren Fatma Erdek ile genç neslin gözde kalemi “Solucan” serisinin Denizlili yazarı Zeynep Sey, Halikarnas Kültür Merkezi’nde birlikte imza günü düzenledi.

yazarlar-imza-ic

ÖĞRENCİLER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
3 yazarın katıldığı imza gününe özellikle gençler yoğun ilgi gösterdi. İmza alabilmek, yazarlar ile sohbet edebilmek için uzun kuyruklar oluşturan kitapseverler, kitaba olan ilginin sorgulandığı günümüzde umut verdi.

Yazarlar, her okuruyla ayrı ayrı sohbet etti, kitaplarını imzaladı. Halikarnas Kültür Merkezi sahibi Yusuf Urem, bu tür etkinlikler ile sık sık yazarları okurlarıyla buluşturduklarını belirterek, gösterilen ilginin sevindirici olduğunu söyledi. Uran, bu tür etkinliklerin süreceğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı