REKLAMI GEÇ

6’dan 60’a resim sergisi

6’dan 60’a resim sergisi

Denizli’de, Eve Sanat Galerisi’ne devam eden kursiyerler, çalışmalarını Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’nda açtıkları sergiyle beğeniye sundu. Bir yıllık emeğin ürünü olan sergiye eser veren kursiyerlerin en küçüğü 6, en büyüğü ise 60 yaşında.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2014 Cumartesi, 10:51

Resim öğretmeni ve ressam Arife Yılmaz yönetimindeki Eve Sanat Galerisi, 18. resim sergisini açtı. Turan Bahadır Sergi Salonu’nda açılan “Düşler ve Renkler” adlı sergide, küçük öğrenciler ile aralarından ev hanımından kamu çalışanına 47 kursiyerden oluşan “Hobi Grubu”nun tabloları yer alıyor.

Eve Sanat Galerisi sahibi Arife Yılmaz, atölyede resim tutkunu, sanat ruhlu insanlara kurs verildiğini vurgulayarak, “Güzel sanatların herhangi bir alanında yoğunlaşmak; sadece sanatı icra edebilmeyi değil, aynı zamanda algıların güçlenmesi ve duygusal zekalarının gelişmesine de büyük katkı sağlamaktadır” dedi.

Eve Sanat Galerisi’nin kursiyerlerinden ev hanımı Hafize Koçer ise, 7 yıldan beri kursa devam ettiğini, resim yapmaktan büyük keyif aldığını belirterek, “Resim yapmak beni rahatlatıyor. Benim için bir terapi kaynağı” diye konuştu.

“Düşler ve Renkler” adlı resim sergisi 15 Mayıs’a kadar açık kalacak.
denizli-eve-sanat-galerisi-sergi-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı