REKLAMI GEÇ

ADD’NİN KONUĞU SONER YALÇIN

ADD’NİN KONUĞU SONER YALÇIN

Odatv Davası’nda tutuklanan, Silivri Cezaevi’nde 22 ay kalan Sözcü Gazetesi ve Odatv internet sitesi köşe yazarlarından Soner Yalçın, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Denizli Şubesi’nin konuğu olarak Denizli’ye geliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ekim 2014 Cuma, 14:17

Gazeteci –Yazar Soner Yalçın Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Denizli Şubesi’nin organizasyonu ile düzenlenen söyleşide Denizlililerle buluşacak. 25 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’de Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda düzenlenecek olan söyleşiye katılacak olan Yalçın, burada kitaplarını da imzalayacak.

Yalçın, ‘Ergenekon’ soruşturması kapsamında Odatv’de yapılan aramalar sonrasında gazeteciler Ahmet Şık ve Nedim Şener ile birlikte Silivri’de tutuklu olarak yargılanmıştı. 22 ay sonra tahliye edilen Soner Yalçın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, aile üyelerinin ve çevresindekilerin malvarlıklarındaki artışı konu aldığı ‘Kayıp Sicil, Erdoğan’ın Çalınan Dosyası’nda’ isimli yeni kitabını okurları için imzalayacak.

Soner Yalçın’ın, yazmış olduğu kitaplardan bazıları şöyle: Hangi Erbakan, The Özal Bir Davanın Öyküsü, Teşkilat’ın İki Silahşoru, Reis Gladio’nun Türk Tetikçisi, Bay Pipo, Behçet Cantürk’ün Anıları, Efendi: Beyaz Türklerin Büyük Sırrı, Efendi 2: Beyaz Müslümanların Büyük Sırrı , Siz Kimi Kandırıyorsunuz!, Bu Dinciler O Müslümanlara Benzemiyor, Samizdat[1], Erbakan: Eziyet Edilerek Yalnızlığa Yükseltilen İnatçı Bir Siyasal Liderin Portresi[2], Kayıp Sicil[3] (Haziran 2014)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı