REKLAMI GEÇ

Aydınlar Grubu’ndan anı kitabı

Aydınlar Grubu’ndan anı kitabı

Eski milletvekilinden belediye başkanına, sanayiciden sivil toplum kuruluşu yöneticisine 25 aydın bir araya gelerek “Bizden Anılar” kitabını yazdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ocak 2015 Cuma, 10:50

Aralarında eski milletvekili, eski belediye başkanları, daire müdürü, sanayici, eğitimci, serbest meslek sahibi ve sivil toplum kuruluşu yöneticilerinin bulunduğu Aydın Grubu, görevleri ve kente dair anılarını bir kitapta topladı.

Ön sözünü Ömer Eki, son sözünü Avukat Atilla Sezener’in yazdığı 384 sayfalık “Bizden Anılar” isimli kitapta, Atilla Sezener, Ahmet İlhan Karabay, Ali Marım, Azmi Ermiş, Çiğdem Akbulut, Ergül Aykol, Esat Sivri, Gökhan Uysal, Hüseyin Güdücü, İbrahim Sücüllü, Mehmet Acar, M.Halil Arık, Murat Alten, Mustafa Gazalcı, Nadi Kılınçarslan, Nail Öztürk, Volkan Beşek, Ozan Saraçoğlu, Ömür Eke, Süleyman Boz, Tarık Pilevne, Yılmaz Pekin, Yücel Güngör, Zihni Gün ve Ziya Tıkıroğlu’nun anıları yer alıyor.

Kitabın yayınlanmasında önemli rolü olan Atilla Sezener,“Kitap, Denizli’de oturan ve birbirini tanır tanımaz hemşehrilerin kendi başlarından geçmiş anıların bir kısmının kaleme alınmasıyla oluşmuştur. Anılar aynı zamanda kendilerini sorgulama kültürünü de içermektedir. Bu kapsamda Denizli’de bir ilk kitaptır. Umarım aynı ya da farklı kişilerle arkası gelir. Gelecek nesillere minicik bir ışık yakmak bile erdemli insanların işi olmalıdır” dedi.

İMZA GÜNÜ 31 OCAK’TA
Öte yandan “Bizden Anılar “kitabı yazarlarının katılımı ile 31 Ocak Cumartesi günü imza günü gerçekleştirilecek. Halikarnas Kültür ve Kitabevi’ndeki imza günü saat saat 13:30’da başlayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı