REKLAMI GEÇ

Bir yıllık çalışmalarını sergilediler

Bir yıllık çalışmalarını sergilediler

Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi ve Aksam Sanat Okulu (ASO) Müdürlüğü tarafından açılan resim kursuna katılan 20 kursiyerin bir yıllık çalışması, “Paletimizdeki Renkler” adlı sergiyle beğeniye sunuldu.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 30 Nisan 2016 Cumartesi, 09:34

Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü’nün 2015-2016 döneminde resim öğretmeni Ebru Ertuğrul gözetiminde açtığı resim kursuna katılan 20 kursiyer, çalışmalarını Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’nda sergiliyor.

denizli-serg-ic

“Paletimizdeki Renkler” adlı resim sergisinin açılışına, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yılmaz Gürses, kurs öğretmeni Ebru Ertuğrul, kursiyerler ile çok sayıda sanatsever katıldı.

“Paletimizdeki Renkler” konulu sergide, toplumsan yaşamın bir parçası olmaya devam eden çalışkan Anadolu insanının, yaşamı, umutları, çevresine uyumunu, sevgi ve umudunu tuvale yansıtan amatör ressamların, 86 yağlı boya tablosu yer aldı.

denizli-serg-ic-1

Çoğunluğu emeklilerden oluşan 20 kursiyerin realist tarzdaki çalışmalarının sanatseverlerin beğenisine sunulduğu “Paletimdeki Renkler” resim sergisi, 5 Mayıs’a kadar gezilebilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı