REKLAMI GEÇ

Bonbon ve Şeker’i 6 bin minik izledi

Bonbon ve Şeker’i 6 bin minik izledi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından Folklorik Bez Bebek Müzesi’nde oynatılan “Bonbon ve Şeker’in Maceraları” adlı kukla oyununu iki sezonda yaklaşık 6 bin minik izledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Temmuz 2015 Cuma, 15:49

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin geçen yıl hizmete açtığı tarihi Balcı Evi, bugüne kadar binlerce miniği ağırladı. Restorasyonu tamamlanmasının ardından Folklorik Bez Bebek Müzesi’ne çevrilerek yaşayan bir mekan haline getirilen tarihi Balcı Evi’nde miniklere yönelik geçen yıl başlatılan kukla oyunu gösterileri 2014-2015 eğitim-öğretim yılında da sürdü.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’ndan Ceyhun Atmaca’nın yazıp, yönettiği yine Ceyhun Atmaca ile Önder Tahmaz ve Enes Aydaç’ın oynattığı “Bonbon ile Şeker’in Maceraları” adlı kukla oyunları miniklerin büyük ilgisini çekti. Her sezon yeni oyunlarla çocukların karşısına geçen Bonbon ve Şeker’in Maceraları’nı bugüne kadar yaklaşık 6 bin çocuk izledi. Küçüklerin severek izlediği Bonbon ile Şeker’in Maceraları’nın önümüzdeki eğitim-öğretim yılında da devam edeceği ifade edildi.

denizli-buyuksehir-bonbon-ve-seker-ic

Ayrıca, Balcı Evi Folklorik Bez Bebek Müzesi’ni gezen minikler, el yapımı bebekleri de görme imkanı buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı