REKLAMI GEÇ

Bu anma Yaşar Kemal için…

Bu anma Yaşar Kemal için…

4-1 Yan Grubu tüm sokak sanatçılarına örnek olacak bir Yaşar Kemal Anma etkinliği düzenledi. 8 Mart’a kadar devam edecek olan etkinlikte her gün toplanan paralarla kitaplar alınarak çocuklara dağıtılıyor.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 5 Mart 2015 Perşembe, 09:50

Nobel Edebiyat Ödülü’ne aday gösterilen ilk Türk yazarı olan Yaşar Kemal’in vefatı üzerine 4-1 Yan Grubu bir anma etkinliği düzenledi. Bu haftayı “Yaşar Kemal Haftası” olarak ilan eden grup, yaptığı etkinlikle birçok sokak sanatçısına örnek oldu. Her gün topladıkları para ile kitap alan grup kitapları çocuklara dağıtıyor. 8 Mart’a kadar ise etkinlik devam edecek.

denizli-4-yan-bir-muzik-grubu-yasar-kemal-anma-ic

YAŞAR KEMAL’İ EN GÜZEL ANMA
Yaşar Kemal’i en güzel anmanın kitap dağıtılarak olduğunu düşündüklerini belirten Grup üyesi Ozan Aydemir, “Bir hafta boyunca sokak da toplandığımız paralar ile kitaplara alarak çocuklara dağıtıyoruz. Hem Yaşar Kemal’i anmak hem de çocukların kitap okumasına katkı sağlamak için bu etkinlik de bir araya geldik. Ayrıca sokak sanatçılarının sadece para toplamak için müzik yaptıkları düşünenler var. Biz para için değil sanat için bir aradayız “ dedi.

ONLARI DA UNUTMUYORLAR
AyrıcaRamazan Açıkgöz, Müjdat Kaptı, Ozan Aydemir, Arman Raşhidi’den oluşan Grup 4-1 Yan, çocuk yuvaları, AMATEM ve huzur evlerine müzikleriyle neşe götürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı