REKLAMI GEÇ

BU KEZ 600 KİŞİYDİLER

BU KEZ 600 KİŞİYDİLER

Ölümünün 14. Yıl dönümünde Çatalçeşme Oda Tiyatrosu yanındaki Anıtı’nda 20 kişi ile anılan sevilen sanatçı Özay Gönlüm için, Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen anma konserine 600 kişi katıldı.

/ DENİZLİHABER / 7 Mart 2014 Cuma, 16:07

Denizli Belediyesi tarafından Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağcı ve çok sayıda davetli katıldı.

denizli-belediyesi-ozay-gonlum-anma-ic-2

ÖZAY GÖNLÜM SEVGİSİ SALONA SIĞMADI

Denizli ve Türkiye’nin en büyük değerlerinden biri olan Özay Gönlüm anısına düzenlenen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 600 kişi kapasiteli Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde konser sırasında yoğunluk dikkat çekerken, konseri izlemeye gelen birçok izleyici de salonda yer bile bulamayarak geri döndü.

Denizli Belediyesi Konservatuarı Halk Müziği Koro Şefi İsmail Barkan’ın yönettiği ve Denizli Belediye Konservatuarı sanatçılarının katıldığı konserde, Özay Gönlüm’ün birbirinden güzel eserleri seslendirildi. Konserde izlemeye gelen seyirciler her şarkıda koroya eşlik etti.
denizli-belediyesi-ozay-gonlum-anma-ic-1

Konserde konuşan Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci; ‘Koromuz bize çok güzel bir gece yaşattı. Anadolu’nun çeşitli yörelerinden renkler sundu. Kırım’ı hatırlattı biraz duygulandırdı. Finalde 1 Mart 2000 tarihinde aramızdan ayrılan Denizli’mizin medar-ı iftiharı, Özay Gönlüm’ü ölümünün 14.yılında bir kere daha rahmetle andık. Mekanı cennet olsun” dedi

Değirmenci, “Özay Gönlüm’ü unutmama, unutturmama adına biz Denizli Belediyesi olarak her yıl etkinlikler düzenliyor ve büyük ustayı yeni nesle tanıtıyoruz. Amacımız; bizden sonraki kuşaklara Özay Gönlüm değerini tanıtmak ve bu güzelliği yıllar boyu yaşatmak. Ben tekrar bu vesileyle kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Gecede emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
denizli-belediyesi-ozay-gonlum-anma-ic

Konser sonunda Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci gecenin anısına koro şefi İsmail Barkan ve Şair Hüseyin Gümüş’e plaket takdim etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı