REKLAMI GEÇ

Büyükşehirden ücretsiz halk oyunları kursu

Büyükşehirden ücretsiz halk oyunları kursu

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz halk oyunları kursu açıyor. Kayıtlar Denizli Büyükşehir Belediyesi Spor Kurs Kayıt Merkezi’nde devam ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ekim 2014 Pazartesi, 15:19

Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Kursu, 6 yaş üzeri çocuklara ve bay-bayan tüm yetişkinlere ücretsiz olarak verilirken, eğitimler, Yenişehir Spor Merkezi ve İncilipınar Spor Salonu’nda olmak üzere iki ayrı noktada yapılıyor.

Bir süre önce başlayan Halk Oyunları Kursu kayıtlarının ise Merkez Spor Salonu yanındaki Denizli Büyükşehir Belediyesi Spor Kurs Kayıt Merkezi’nde devam ettiği belirtildi. Kayıt Merkezi’ne başvuran kursiyerlerin halk oyunlarını hobi ya da profesyonel olarak öğrenme isteğine göre gruplandırıldığı işaret edilirken, hobi gruplarına Ege yöresinden “Harmandalı, Kerimoğlu, Çökertme, Aydın Zeybeği, Tavas Zeybeği ve Cemilem”, profesyonel gruplara “Zeybek, Teke, Karadeniz, Kafkas, Hatay ve Balkan” oyunları öğretildiği bildirildi.

Profesyonel gruplardan oluşturacak ekiplerle de Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu olarak yıl sonunda gösteriler hazırlayarak yarışmalara katılmanın hedeflendiğine işaret edildi. Kursların hafta içi ve hafta sonu verildiği kaydedildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı