REKLAMI GEÇ

Can Bozok ve Melek Mosso Denizlili çıktı!.

Can Bozok ve Melek Mosso Denizlili çıktı!.

Çukur’un “Hiç ışık Yok” isimli şarkısı dillere pelesenk oldu!. Denizli o şarkıya can verenler için kritik bir şehir! Neden mi? Sıkı durun! Şarkının mimarı rapçi Can Bozok ve kadın sesi Melek Mosso da Denizlili!..

Başak Özlem Ilgaz İçyüz / DENİZLİHABER / 21 Mart 2018 Çarşamba, 14:22

Denizlili oyuncular Ece Yaşar ve Uğur Yıldıran’ın da rol aldığı Çukur Dizisi izlenme rekorları kırıyor. Dizi, yalnız senaryosu değil müzikleriyle de adından sıkça bahsettiriyor. Diziyle birlikte zirve yapan şarkılardan biri de “Hiç Işık Yok”.

Rap formatındaki şarkı video platformlarında şu ana kadar 20 milyonun üzerinde izleme aldı. Hemen hemen herkesin de ağzında. Youtube isimli video platformunda yayınladığı şarkılarıyla ün yapan ve her bir videosu milyonlarca kez izlenince şöhretle tanışan Melek Mosso’nun mehteşem performansıyla renk kattığı rap şarkının mimarı Can Bozok. Yaptığı şarkılar tıpkı Melek Mosso gibi son yıllarda listeleri alt üst etti.

DENİZLİHABER FARKI
Ama Hiç ışık Yok ile ilgili Denizli’yi, dolayısıyla Denizlihaber.com’u ilgilendiren kısmı o şarkının mimarları. Denizlihaber, herkesin diline pelesenk olan şarkıyı yapan Can Bozok da şarkıya muhteşem sesiyle renk katan Melek Mosso’nun da Denizlili olduğunu tespit etti.

DENİZLİHABER’DEN İÇYÜZ’E KONUŞTU
Hatta geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız Denizli’ye gelen Can Bozok, Denizlihaber’den Başak Özlem Ilgaz İçyüz’ün sorularını yanıtladı. Bozok’un Denizlihaber.com okurlarına özel bu röportajı, 23 Mart 2018’de yayınlanacak.

BOZOK: “YILLAR ÖNCE MELEK İLE BİRLİKTE YAPTIK”
Şarkının Çukur dizisinden önce piyasaya sürüldüğünü dile getiren Bozok, Denizlihaber.com’a yaptığı açıklamada şarkı çok fazla ilgi görünce de dizi yapımcılarından teklif geldiğini söyledi. Aslında “Hiç Işık Yok isimli” çalışmayı Denizlili Melek Mosso ile yıllar önce yaptıklarını ama ancak kısa süre önce piyasaya sürebildiklerini aktaran Bozok, yaptığı rap müziğinin bu kadar ilgi görmesinden memnun. Bozok “Çukur dizisini ben de beğenerek izliyorum. O nedenle şarkımın Çukur’da çalıyor olması daha da mutluluk verici” diye konuştu.

MELEK MOSSO RÜZGARI ESİYOR
Şarkının kadın vokalisti Melek Mosso da sosyal medya üzerinden şöhreti yakalayanlardan. Çok güçlü ve temiz bir sese sahip olan Mosso’unun youtube üzerinden yayınladığı cover şarkıları milyonlara ulaşınca kendini şöhret basamaklarını tırmanırken bulan Mosso, artık kent kent dolaşıp konserler veriyor. Mosso’nun her paylaşımı youtube da milyonlarca izleme alıyor.

ŞARKISI

CAN BOZOK RÖPORTAJI 23 MART’TA DENİZLİHABER’DE

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı