REKLAMI GEÇ

DEFSAD’dan 8. yılda 8. sergi

DEFSAD’dan 8. yılda 8. sergi

Denizli Fotoğraf Sanatı Derneği (DEFSAD), kuruluşunun 8. yılında, 8. sergisini açtı. “Beyaz” konulu fotoğraf sergisinde 35 üyenin 58 çalışması yer alıyor.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 14 Mart 2015 Cumartesi, 10:54

DEFSAD üyeleri, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) ve Denizli Ticaret Odası’nın (DTO) destekleriyle Turan Bahadır Sergi Salonu’nda fotoğraf sergisi açtı.

denizli-defsad-sergi-ic

Serginin açılışına Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, Pamukkale Üniversitesi PAÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Selahittin Özçelik, DEFSAD Başkanı Mehmet Çakır, Başkan Yardımcısı Nizami Çubuk, DEFSAD üyeleri ile çok sayıda sanatsever katıldı.

Serginin açılışında konuşan DEFSAD Başkanı Mehmet Çakır, derneğin 8. kuruluş yıldönümünde 8. fotoğraf sergisini açtıklarını belirterek, “35 arkadaşımızın katılımıyla 58 fotoğraftan oluşan sergimizin bu yılki konusu Beyaz. Beyaz zor bir renktir ama beyazın Çukurova’da pamuğun, Denizli’de Pamukkale’nin adı olduğunu da biliyoruz. Ve renklerin toplamı olan beyazı, siyah-beyaz fotoğraflarla anlatmaya çalıştık. Hem de fotoğrafçılığın siyah-beyaz yıllarını yad etmiş olduk” dedi.

denizli-defsad-sergi-ic-1

Açılış konuşmasının ardından DEFSAD’ın 8. yıldönümü pastası kesildi. Daha sonra davetliler sergiyi gezdi. Sergi, 19 Mart’a kadar açık kalacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı