REKLAMI GEÇ

Barış Manço şarkıları ile coştular

Barış Manço şarkıları ile coştular

Hafta sonu birbirinden farklı etkinliklere imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği “7 den 70’e Barış Manço Şarkıları ve Gençlik Konseri” ile izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mayıs 2017 Pazar, 15:09

Denizli Büyükşehir Belediyesi “7 den 70’e Barış Manço Şarkıları ve Gençlik Konseri” düzenledi. Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşen konsere, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Barış Manço hayranlarının bir araya geldiği konserde sahne alan Grup Anadolu muhteşem bir performansa imza attı. Grup Anadolu solisti Mehmet Bacaklı, Barış Manço’nun unutulmaz eserlerini seslendirdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konsere katılan 7’den 70’e tüm Denizlililer Manço şarkıları ile coşarken, unutulmaz sanatçının tüm eserlerine hep birlikte eşlik ettiler. Yaklaşık 2 saat süren konser izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, burada yaptığı konuşmada 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak, sanatçılara ve tüm katılımıclara teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı