REKLAMI GEÇ

Kebap dükkanından film yapımcılığına

Kebap dükkanından film yapımcılığına

Denizli’de yıllardır restoran sektöründe hizmet veren Ayhan Ulam, büyük bir hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor. Kebap Dükkanı Restaurant’ın iş vereni ve şef Ayhan Ulam, yıllardır hayalini kurduğu sinema aşkını ünlü oyuncularla hayata geçirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ağustos 2017 Çarşamba, 18:25

Denizli’de çekilen ilk psikolojik gerilim filmi olan Semur Şeytanın Kabilesi filmi 18 Ağustos Cuma günü vizyona giriyor. Filmin yapımcısı Ayhan Ulam Denizli’de ilk kez psikolojik gerilim filminin çekildiğini ve vizyona gireceğini belirtti.

Tüm zorluklara rağmen filmi tamamladıklarını belirten yapımcı Ayhan Ulam Denizli Sarayköy’de, Forum Çamlık’ta, teleferikte ve Çınar’da çekilen filmi izleyicilerin beğenisine sunduklarını ifade etti.

Denizli tanıtımına da büyük katkı sağlayacağını belirten yapımcı Ulam “Denizli’de çekilen ilk psikolojik gerilim filmi. 18 Ağustos Cuma günü Denizli’de tüm sinema salonlarında ve Tüm Türkiye’de aynı anda sinema salonlarında izlenebilecek. Ekibimizle birlikte 6 aydır yoğun bir emek verdiğimiz projemizin artık sonuna geldik. 6 ayın öncesi de var. Denizli’de vatandaşlarımızın bizleri ilgi ile takip ettiğini biliyoruz. Denizli’nin ilk filmi olan Semur’u Denizlimizin ve Tüm Türkiye’nin beğenisine sunduk. Özellikle Denizlili sinemaseverlerden filmimize destek bekliyoruz, bu filmimize sahip çıkmalarını bekliyoruz. 90 salonda sinema severler ile buluşmanın heyecanını yaşıyoruz. Semur’un çok ciddi bir başarı grafiğine ulaşacağını düşünüyoruz. Bu filmimizden sonra yeni projelerle yine Denizlimizde güzel projelere imzalar atacağız” dedi.

Semur Şeytanın Kabilesi filminin Denizli’nin tanıtımında çok önemli katkılar sağlayacağını belirten Ulam, “Filmimizde, Denizli’nin kaplıcalarını, dünyanın 8. harikası Pamukkale’den güzel sahnelerimiz var. Teleferikte yaptığımız çekimlerde Denizli’nin kuş bakışı bir gece görünüşünü izleyecilere sunacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Filmden iyi bir gişe bekliyoruz. Denizli halkından iyi bir desteğe ihtiyacımız var. Denizli halkı destek verirse bize moral olacak ve yeni projelere imza atmamızda bize enerji verecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı