REKLAMI GEÇ

İstanbul’da Buldan rüzgarı esti, “Ege’ye Bir Dokunuş” defilesi nefes kesti

İstanbul’da Buldan rüzgarı esti, “Ege’ye Bir Dokunuş” defilesi nefes kesti

Türkiye Sigarayla Savaş Derneği’nin bu yıl 18’incisini düzenlediği “İnsanlığın Gerçek Dostları” Ödül Töreni’ne Buldan damgasını vurdu. Ege- Bir, Den- Bir ve İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü işbirliği ile Türkiye Sigara ile Savaşanlar Derneği yararına düzenlenen Buldan defilesinde birbirinden ünlü mankenler podyuma çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Mayıs 2017 Cumartesi, 15:49

Türkiye Sigarayla Savaş Derneği’nin Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleştirdiği ödül töreni, muhteşem anlara sahne oldu. Organizasyonun en dikkat çeken bölümü ise Buldan kumaşlarından hazırlanan kıyafetlerin tanıtıldığı defile oldu.

Eski Bakan Egemen Bağış, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, Ege- Bir dernek ve vakıf başkanları ile çok sayıda davetlinin katıldığı etkinlikte, sigarayla mücadelede katkı sağlayanlara plaketleri verildi.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay ve Ege-Bir, Den-Bir Başkanı Hüseyin Reşit Öz’e Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü’nce Ege’ye bir dokunuş adlı gösteriye yaptıkları katkı nedeniyle plaketleri sunuldu.

Ödüllerin sahiplerini bulmasının ardından defile başladı. Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü hocaları Nihal Bolkol, Ayten Gelik ve Gülgün Tekin’in önderliğinde Buldan kumaşlarının, keçe ve deri ile uyumundan ortaya çıkan kıyafetler moda dünyasının ünlü ismi Asil Çağıl’ın görkemli koreografisi ile davetlilerin beğenisine sunuldu.

Defilede Sema Şimşek, Günay Musayeva, Tuğçe Sarıkaya, Açelya Kartal, Marina Federenko, Gözde Coşkun, Parıl Erdem, Yağmur Ayaz, Yasemin Yeniay ve Metehan Sancaktar gibi ünlü mankenler podyuma çıktı.


Düzenlenen defileyle Buldan kumaşlarının tanıtılmasında olumlu katkılar yapıldığını belirten Ege- Bir ve Den-Bir Başkanı Hüseyin Reşit Öz, “Ege-Bir ve Den-Bir’in desteği, Buldanlı dostlarımızın katkısı ile “Ege’ye Bir Dokunuş” çatısı altında, Cemal Reşit Rey’de unutulmaz bir gece yaşadık. Bize sağladıkları desteklerden dolayı Buldanevi Mehmet Mustak’a, Buldans İhsan Dönmez’e, Üç-Koç Ünal Koç’a ve kısa bir süre önce aramızdan genç yaşta ayrılan Halil Efeoğlu kardeşimizin Genç Efeoğlu firmalarına şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü hocaları Muhsine Gülgün Tekin, Ayten Gelik, Bölüm Başkanı Nihal Bolkol’a teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı