REKLAMI GEÇ

Turan Bahadır’da yeni bir sergi

Turan Bahadır’da yeni bir sergi

Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri sona ererken Turan Bahadır Sergi Salonu yeni bir sergiye ev sahipliği yaptı. Dört ayrı meslekten iki kadın ve iki erkeğin hazırladığı sergi, düzenlenen kokteyl ile sanatseverlere merhaba dedi. Aysun Döner, Esin Aysan, Ahmet Yoldaş ve Yahya Özpınar’ın resimlerinden oluşan sergi, 16 Mart tarihine kadar izleyicilere açık kalacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mart 2017 Cumartesi, 15:37

Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’nda farklı mesleklerden 4 kişinin açtığı karma sergide yağlıboya ve suluboya teknikleriyle hazırlanmış resimler sergileniyor.

Ressam ve resim eğitmeni Aysun Döner, Gıda Mühendisi Esin Aysan, Mimar Ahmet Yoldaş ve Jeoloji Mühendisi Yahya Özpınar’ın katılımıyla düzenlenen etkinlikte sergilenen eserler, gündelik yaşamdan esinlenen peyzaj ve portrelerin yanı sıra kentsel dokuyu konu ediniyor.

Gıda Mühendisi Esin Aysan’ın atölye çalışmalarıyla katıldığı sergide Pamukkale Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Yahya Özpınar naif resimleriyle yer alıyor.

Sergi hakkında açıklama yapan Aysun Döner, “sergimizde her biri farklı mesleklere sahip iki kadın ve iki erkek sanatçının eserleri yer alıyor. Özel bir tema belirlemedik. Yıl boyu yaptığımız çalışmaları sergiliyoruz. Umarız sanatseverler için ilgi çekici bir sergi olur” dedi.

Sergi katılımcılarından Mimar Ahmet Yoldaş, “sergi çalışmalarıma peyzaj nitelikli suluboya eskizleri diyebiliriz. Yağlıboya çalışmalar için Kasım ayında sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyorum. 50. Meslek yılı sergisinde daha geniş bir resim koleksiyonu ile sanatseverlerin karşısına çıkacağım” açıklaması yaptı.

Sergi Turan Bahadır Sergi Salonunda 16 Mart tarihine kadar açık kalacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı