REKLAMI GEÇ

Seval Uysal “Şehrin İzleri”yle fuarda

Seval Uysal “Şehrin İzleri”yle fuarda

Gazeteci-Yazar Seval Uysal, 1950-2000 yılları arasındaki Denizli’nin kentleşme sürecini konu ettiği “Şehrin İzleri” kitabı ile bir kez daha okurlarıyla buluşuyor. Uysal, 1. Denizli Kitap Fuarı’nda, 1 ve 8 Nisan tarihlerinde imza günü düzenleyecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mart 2017 Cuma, 15:13

Gazeteci-Yazar Seval Uysal’ın Denizli’nin kentleşme sürecini anlattığı ikinci kitabı “Şehrin İzleri” için bu kez de Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan 1. Denizli Kitap Fuarı’nda imza günü düzenlenecek.

Bir çok önemli ismin de yer alacağı fuarda 1 ve 8 Nisan tarihlerinde okurlarıyla buluşacak olan Seval Uysal’ın imza günü 15.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

“Şehrin İzleri” ile ilgili bilgi veren Uysal, 1950-2000 yılları arasındaki Denizli’nin kentleşme sürecini ele aldığın belirterek, “Kitapta kent belleğinde ismi olan kişiler ile yapılan söyleşi ve röportajlarım yer alıyor. Denizli’nin kentleşme sürecini, yapılan hataları, geleceği kurtaran radikal adımları, o dönemlere tanıklık edenlerin görüşleriyle harmanlamaya çalıştım. Denizli’nin kent arşivinde kalacak çok az eser var. Bunların çoğaltılmasını dilerim. Çünkü bu şehre dair anlatılacak çok şey olduğunu düşünüyorum. Kitabımın kolay okunması için elimden gelen özeni gösterdim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı