REKLAMI GEÇ

Antakya Medeniyetler Korosu nefes kesti

Antakya Medeniyetler Korosu nefes kesti

Denizli Güney Ege Sanayiciler ve İşadamları Federasyonu’nun (GESİFED) beklenen Antakya Medeniyetler Korosu konseri gerçekleştirildi. Rahip, imam ve rahibelerin yanı sıra öğretmenden serbest meslek mensubuna kadar geniş bir kitlenin oluşturduğu Antakya Medeniyetler Korosu Denizlililer ile buluştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ekim 2015 Pazar, 14:40

Denizli farklı bir organizasyona daha ev sahipliği yaptı. Güney Ege Sanayici ve İşadamları Federasyonu’nun davetlisi olarak Denizli’ye gelecek olan Antakya Medeniyetler Korosu, EGS Kongre ve Kültür Merkezi, Vali Münir Güney Salonu’nda Denizlililere konuk oldu.

Rahip, imam ve rahibelerin yanı sıra öğretmenden serbest meslek mensubuna kadar geniş bir kitlenin oluşturduğu Antakya Medeniyetler Korosu’nun konseri yoğun ilgi gördü. Antakya kültüründen esintilerin yer aldığı konserde, Denizli de unutulmadı. Medeniyetler Korosu zeybek çaldı, Denizlili efeler de oynadı.

Gece geç saatlere kadar süren Antakya Medeniyetler Korosu konseri, Denizlililere unutulmaz anlar yaşattı. Koro üyeleri konser sonunda ayakta alkışlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı