REKLAMI GEÇ

Denizlili fotoğraf sanatçıları ödülleri topladı

Denizlili fotoğraf sanatçıları ödülleri topladı

Denizlili fotoğraf sanatçıları Mehmet Çakır ve Ümmü Kandilcioğlu, Gölcük’te düzenlenen uluslararası fotoğraf yarışmasında ödülleri topladı. Çakır, bir ikincilik ve bir mansiyon, Kandilcioğlu da bir özel ödül, bir mansiyon kazandı ve iki eseri de sergilemeye değer bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Kasım 2015 Çarşamba, 08:45

Gölcük Belediyesi ile Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD) tarafından düzenlenen 1. Uluslararası “Toplumsal Uygulamalarda Düğün Geleneği” konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı. Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması Sözleşmesi doğrultusunda yerel, ulusal ve uluslararası düzeyde duyarlılığı artırma amacıyla düzenlenen yarışmaya, Denizlili fotoğraf sanatçılarının başarısı damgasını vurdu.

denizlili-fotograf-sanatcilarinin-basarisi-ic

ÇAKIR GÜMÜŞ MADALYA KAZANDIdenizlili-fotograf-sanatcilarinin-basarisi-ic-1
Çerkes Karadağ, Mustafa Gezer, Mustafa İpek, Hadi Arslan ve Recep Yüksel’den oluşan jürinin değerlendirmesi sonucunda Mehmet Çakır, “Damat Durmak” isimli çalışmasıyla gümüş madalya kazandı. Çakır’ın “Gelin” isimli çalışması da mansiyon ödülüne layık görüldü. Çakır, geçen ay da Konya Valiliği’nin düzenlediği Dünya İnançları yarışmasında gümüş madalya kazanmıştı.

KANDİLCİOĞLU’NA ÖZEL ÖDÜL
Ümmü Kandilcioğlu ise, “Yüz Görümlüğü” isimli çalışmasıyla mansiyon, “Gelin Alma” çalışmasıyla GFSD Özel Ödülü kazandı. “Gelin Anası” ve “Gelin Örtüsü” isimli çalışmaları da sergilemeye değer bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı