REKLAMI GEÇ

Denizlili fotoğraf sanatçısının başarısı

Denizlili fotoğraf sanatçısının başarısı

Denizlili fotoğraf sanatçısı Ümmü Kandilcioğlu, Ankara Kalkınma Ajansı’nın düzenlediği yarışmada mansiyon ödülü kazandı. Kandilcioğlu’nun iki eseri de sergilemeye değer bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Kasım 2015 Pazar, 10:57

Ankara Kalkınma Ajansı’nın başkentin kültürünü ve tarihini yansıtan yöresel değerler bölge, ülke ve dünya genelinde, tüm potansiyel kitlelere erişiminin sağlanması, Ankara’nın kültür ve tarihini yansıtan yöresel değerlerin tanıtılması, Ankara içi turizmin canlandırılması, yerli ve yabancı turistlerin Ankara’nın tarihi, kültürel, geleneksel değerlerini tanımalarını, yaşatmalarını ve kayıt altına almalarının sağlanması amacıyla düzenlediği “Ankara 2. Fotoğraf Yarışması” sonuçlandı.

Yurt genelinden 466 fotoğraf sanatçısının bin 547 fotoğrafla katıldığı yarışmada Hamiyet İlhan birinci, Serkan Özkan ikinci, Musa Talaşlı üçüncü oldu oldu. Ümmü Kandilcioğlu, Hakan Yaralı ve Tunç Özceber’in eserleri de mansiyon kazandı.

“Pekmez” isimli çalışmasıyla mansiyon ödülünü kazanan Denizlili Ümmü Kandilcioğlu’nun, “Beypazarı Sofrası” ve “Ulus Heykel” çalışmaları da sergilemeye değer bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı