REKLAMI GEÇ

Ders çalışmaları sergi oldu

Ders çalışmaları sergi oldu

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Eğitimi ve İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalları Öğretim Üyeleri önderliğinde, bölüm öğrencilerinin derslerde hazırladığı çalışmalar sergi oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Aralık 2017 Perşembe, 09:40

Serginin açılışına Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdinç Duru, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Bilge Can, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Müzik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatıma Akyüzlüer ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

PAÜ Eğitim Fakültesi Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Fen Bilgisi Anabilim Dalı öğrencileri tarafından hazırlanan projelerin yer aldığı sergi ile başlayan Materyal Sergisi’nin devamı olarak 7 Aralık Perşembe günü de Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı’na ait öğrenci çalışmaları sergilenecek.

Eğitim Fakültesi Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü öğrencilerinin ders kapsamında yaptıkları çalışmaların yer aldığı sergi hakkında bilgi veren Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Seçil Erökten, her sene olduğu gibi bu yıl da Öğretim Tasarımı Materyal Dersi kapsamında öğrenciler tarafından yapılan materyallerin sergilendiğini ve sergilenen materyallerin öğrencilerin öğretmen olduklarında da eğitim verirken kullanacaklarını ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı