REKLAMI GEÇ

Dida Didem Kaymaz Forum Çamlık’a geliyor

Dida Didem Kaymaz Forum Çamlık’a geliyor

Yaşam mücadelesiyle örnek olan ve kanseri yenerek tüm kanser hastaları ve aileleri için umut ışığı yakan “180” kitabının yazarı Dida Didem Kaymaz, Forum Çamlık’a konuk oluyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ocak 2016 Çarşamba, 14:59

denizli-forum-camlik-dida-didem-kaymaz-icForum Çamlık, ziyaretçileri için düzenlediği etkinliklere bir yenisini ekleyerek, “180” kitabıyla kanserle mücadeledeki başarı öyküsünü paylaşan Dida Didem Kaymaz’ı ağırlamaya hazırlanıyor. Etkinlik, 16 Ocak Cumartesi günü, saat 14.00’da Forum Çamlık’ta gerçekleşecek.

Söyleşide etkileyici hikayesi anlatacak olan Dida Didem Kaymaz, 26 yaşında tanıştığı amansız hastalığı ve “6 ay ömrün kaldı” denilmesine rağmen kanserle olan mücadelesinde nasıl galip geldiğini paylaşacak.

2010 yılında kurduğu ve halen başkanlığını yürüttüğü Kansersiz Yaşam Derneği’yle, Türkiye’deki kanser hastalarına destek olan Dida Didem Kaymaz, söyleşide Denizli halkının sorularını yanıtlayacak ve kanser hastalarını hayata döndürmek adına yürüttüğü projeleri anlatacak. Son derece öğretici olacak etkinlikte konuklar çağımızın hastalığı kanser ve tedavi yollarıyla ilgili bilgilendirilecek ve bu konudaki duyarlılıkları artacak.

Başta kanser hastaları ve aileleri olmak üzere, herkese umut ışığı ve yaşam motivasyonu olacak söyleşinin ardından, Dida Kaymaz kanserle mücadelesini anlattığı kitabı “180”i imzalayacak ve imza günü kapsamında bütün sevenleri kendisiyle birebir tanışma ve sohbet etme fırsatı bulacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı