REKLAMI GEÇ

Dünya Öykü Günü kutlandı

Dünya Öykü Günü kutlandı

Her yıl 14 Şubat’ta Ankara’da düzenlenen Uluslarası Öykü Günleri ilk kez Denizli’de de kutlandı. Şiir Otel’de gerçekleştirilen Öykü Günleri’ne konuşmacı olarak katılan Dil Derneği Başkanı ve Öykü Yazarı Sevgi Özel, öykülerinden bölümler okuyup, günümüz aşklarını anlattı.

/ DENİZLİHABER / 17 Şubat 2014 Pazartesi, 14:20

Denizli Temsilciliği ve Eğitim-İş İşbirliği ile Şiir Otel’de yapılan Uluslararası Ankara Öykü Günleri, etkinliği Şiir Otel’de yapıldı. Öykü Günlerine, Dil Derneği Başkanı Yazar Sevgi Özel onur konuğu ve konuşmacı olarak katıldı.

Eğitim-İş Denizli şube Başkanı Kadem Özbay’ın açılış konuşmasının ardından söz alan öykü yazarı Sevgi Özel, günümüz aşklarını anlattı.

Seni seviyorum” sözünün çok ucuzlatıldığını söyleyen Sevgi Özel, “Günümüzde ‘Seni seviyorum’ hoş geldin ve güle güle anlamlarında da kullanılıyor. Çok eskiden bir kızla bir erkek birbirini sevdiğinde ‘konuşuyorlar’ denilirdi. Sonra ‘flört’ denilmeye başlandı şimdi ise ‘çıkıyorlar’ deniliyor. Sanal alemde de aşk çok ucuzlatıldı” dedi. Yazdığı öykülerinden birini okuyan Sevgi Özel, dinleyenleri duygulandırdı.
denizli-oyku-gunu-ic

Sevgi Özel’in konuşmasının ardından kürsüye çıkan Uluslararası Öykü Günü Günleri Denizli Temsilcisi  Şeyda Koç ile  Mehmet Ali Çelikel, İmren Cihan ve Cemal Ataman, öykülerini davetliler ile paylaştılar.

Öykü Günü etkinliğinde davetlilerin ısrarı üzerine ‘Huma Kuşu Yükseklerden Seslenir’ türküsünü söyleyen Dil Derneği Başkanı Yazar Sevgi Özel, dakikalarca alkışlandı.

Etkinlikte Ali Güven’in İnsan Manzaraları fotoğrafları slayt gösterisi yer aldı.
denizli-oyku-gunu-ic-1

Sevgi Özel’in öykülerini imzaladığı etkinlik, müzik dinletisi ile sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı