REKLAMI GEÇ

DT’de yeni oyun: Eğer Bu Bir Film Olsaydı

DT’de yeni oyun: Eğer Bu Bir Film Olsaydı

Denizli Devlet Tiyatrosu, “Eğer Bu Bir Film Olsaydı” adlı gösteriyle, İstanbul Devlet Tiyatrosu’nu Denizlililer ile buluşturuyor. Ekip, tek perdelik oyanla 3 kez sahne alacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Kasım 2016 Perşembe, 08:12

Denizli Devlet Tiyatrosu (DE-Tİ) yeni sezona hızlı başladı. Kısa süre önce perdelerini açan ve Konya Devlet Tiyatrosu’nun “Dördüncü Ay” adlı eserine sahneleyen Denizli Devlet Tiyatrosu, bu kez de İstanbul Devlet Tiyatrosu’nu Denizlili tiyatro severler ile buluşturuyor.

“Eğer Bu Bir Film Olsaydı” adlı tek perdelik eserle 3 kez sahne alacak olan İstanbul Devlet Tiyatrosu, ilk olarak 11 Kasım Cuma günü izleyenlerinin karşısına çıkacak. Oyunun diğer gösterimleri ise 12 Kasım Cumartesi günü 14.00 ve 20.00’de olacak.

1992 Yugoslavya’sını konu alan tek perdelik oyunda, bağımsızlığını ilan eden ve kuşatma altında olan Bosna Hersek’te, Ziriç Ailesi’nin hikayesi anlatılıyor. Evin büyük oğlu Alaaddin’in aklında kalan anıları, oyunu izleyenlere o dönem yaşananları farklı bir pencereden bakma imkanı sunuyor.devlet-tiyatrosu-gosteri-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı