REKLAMI GEÇ

Gazeteci Sevim Say, “ESTİKÇE” isimli yeni kitabının tanıtımını yaptı

Gazeteci Sevim Say, “ESTİKÇE” isimli yeni kitabının tanıtımını yaptı

Gazeteci Sevim Say, geçtiğimiz yıl tanıtımını yaptığı “Ben Haberdeyken” isimli kitabından sonra şimdi de “Estikçe” isimli ikinci kitabının tanıtımını yaptı. Say, toplantıda 2019’da yayımlanacak üçüncü kitabı “Ana gibi yar” adlı roman kitabının da haberini verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Kasım 2018 Cumartesi, 12:59

Gazeteci Sevim Say, Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu’nda ikinci kitabı “Estikçe”nin tanıtımını yaptı ve imza günü düzenledi. DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı ile birlikte kitabının tanıtımını yapan Say, daha sonra sevenlerine ve dostlarına kitaplarını imzaladı.

“Bu kitapta yazdıkça estim, estikçe yazdım” diyen Sevim Say, “Geçmiş yıllarda hep ben zengin olamam, ben birikim yapamam diye düşünüp hayıflanırdım. Şimdi farkına varıyorum ki, ben çoktan zengin olmuş, bir sürü dost, bir sürü bilgi ve bir sürü anı biriktirmişim. Bu kitabımı adından da anlaşılacağı gibi zaman zaman yaşadığım duygularla ilgili aldığım notlarımdan derledim. Gelecek yıl bir aksilik olmazsa ‘Ana Gibi Yar’ adlı bir roman kitabım yayımlanacak” dedi.

“Estikçe” adlı kitabın tanıtımında Gazeteci Sevim Say’ın yanında olan Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, bir eserin oluşturulabilmesi için hassas ve duyguları yoğun bir insan olunması gerektiğini belirterek, “Gazetecilik 7-24 emek isteyen bir meslek. Bu koşuşturmacanın arasında kendine zaman ayırıp sanatsal çalışmalar yapan arkadaşlarımız var. Onlardan biri de arkadaşımız Sevim Say. Kendisini kutluyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı