REKLAMI GEÇ

Genç Yazar Eda Urhan ve Yörük Yazar Bakican Evkaralı’ya gençlerden ilgi

Genç Yazar Eda Urhan ve Yörük Yazar Bakican Evkaralı’ya gençlerden ilgi

Serinhisar Gençlik ve Kültür Festivali’nde bir ilk yaşandı. Denizlili yazarlar Eda Urhan ve Baki Evkaralı, Denizli Yörükleri Derneği çadırında kitaplarını imzaladı. Yazarlara özellikle gençler yoğun ilgi gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ağustos 2017 Pazartesi, 10:34

Serinhisar Gençlik ve Kültür Festivali kapsamında gerçekleştirilen ve Yörük çadırında gerçekleştirilen imza günü renkli görüntülere sahne oldu.

Mücadelesi ve yazdığı kitabı ile örnek olan Eda Urhan ve Yörük Yazar Baki Evkaralı, gençler ile uzun süre sohbet etti, kitaplarını imzaladı.

İlk kez geldiği Serinhisar’ın gördüğü ilgiden son derece memnun kaldığını belirten Genç Yazar Eda Urhan, “Özellikle gençlerin yazara ve kitaba gösterdiği ilgi bizi umutlandırdı. Serinhisar bizi çok güzel ağırladı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Denizli Yörükleri Başkanı Yaşar Celal Ceylan’a sanata ve sanatçıya, Yörüklerin sevgisini gösterip destek verdiği için teşekkür ederiz” dedi.

Yoğun ilgi karşısında duygulanan Baki Evkaralı ise, “Yörük kardeşlerimin geçmişine sahip çıkması, tarihe dokunmak bilinciyle yol alması, okumaya ve gelişmeye verdiği değeri burada da göstermesi, gelecek nesillere ışık tutacaktır. Bu memleketi üreten ve memleketini böyle derinlemesine seven, sahiplenen gençler güzelleştirecek ve değiştirecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı