REKLAMI GEÇ

Gönüllü’den 1970’li yılların Denizli’sini anlatan sergi

Gönüllü’den 1970’li yılların Denizli’sini anlatan sergi

Denizli Belediyesi eski Başkanı Hasan Gönüllü, kentin 1970’li yıllarından kesitler aktaran fotoğraf sergisi açtı. Denizlililerin zihninde 42’nci madde uygulamasıyla yer edinen Gönüllü, sergisine de “42 Yıl Önce Denizli” ismini verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ekim 2016 Cuma, 17:10

Bugün kent trafiğinde ana arter konumunda olan Atatürk Caddesi’nden Halk Caddesi’ne birçok caddenin açılışını o döneme damgasını vuran ünlü 42’nci madde uygulamasıyla gerçekleştiren Hasan Gönüllü, o yılları fotoğraflarla anlatıyor.

denizli-hasan-gonullu-sergisi-fotograflarla-eski-denizli-1

Denizlihaber.com’da “Geçmiş Zaman Olur ki” isimli özgün içerik çalışmasına imza atan Cengiz Akhisar’ın fotoğraflarının da yer aldığı sergi, Turan Bahadır Sergi Salonu’nda açıldı.

Serginin açılışına CHP milletvekilleri Melike Basmacı ve Kazım Arslan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, CHP İl Başkanı Teoman Sancar, Denizli Belediyesi eski başkanları Ali Marım ve Ziya Tıkıroğlu ile çok sayıda davetli katıldı.

Bayramyeri ve Delikliçınar meydanları ile birçok caddenin açılması sırasında çekilen 70 siyah-beyaz fotoğrafın yer aldığı serginin açılışında konuşan Denizli Belediyesi eski Başkanı Hasan Gönüllü, “Göreve geldik ve Denizli’yi hemen ameliyat masasına yatırdık. Denizli’yi temelinden sarstık. Birçok caddenin açılışını yaptık. Canı yananlar oldu, tehditler aldık. Ama 6 ay sonra Denizli’ye gelenler evlerini bulamadı. Çünkü kent öyle değişmişti ki” dedi.

denizli-hasan-gonullu-sergisi-fotograflarla-eski-denizli-2

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı