REKLAMI GEÇ

Heykel Fotoğrafları Sergisi açıldı

Heykel Fotoğrafları Sergisi açıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kömürcüoğlu Mermer ve DENFOT işbirliğinde bu yıl ilk kez düzenlenen “Heykel Fotoğrafları” sergisi açıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Aralık 2014 Cumartesi, 15:39

Kömürcüoğlu Uluslararası Taş Heykel Kolonisi’nde yapılan heykellerin fotoğraflarının yer aldığı sergi, Turan Bahadır Sergi Salonu’nda açıldı. serginin açılışına Vali Şükrü Kocatepe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kömürcüoğlu Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kömürcüoğlu ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Serginin açılışında konuşan Kömürcüoğlu Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kömürcüoğlu, Heykel Fotoğrafları Sergisi’nin ilk kez düzenlendiğini belirterek, “Bize bu olanağı sağlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a şükranlarımı sunarım. Bugünkü fotoğraf sergimizde daha önce taş olarak gördüğümüz ve sonrasında heykel ve fotoğraf sanatına malzeme olan heykellerimizin fotoğraflarının sergisi yapılmaktadır. Bu serginin Denizli’de ilk defa olduğunu düşünüyorum. Ama ümit ediyorum herkes bu sergiden büyük bir haz duyacak” dedi

Başkan Zolan ise, Kömürcüoğlu Uluslararası Taş Heykel Kolonisi’nde çok güzel eserlerın ortaya çıktığını ifade ederek, “Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak bizlerde elimizden geldiği şekilde destek vermeye çalışıyoruz. Ama kendisi bu sanata büyük emek veriyor. Nihat Kömürcüoğlu’nu bu başarılı sergi için tebrik ediyorum” diye konuştu.

Sergi, 5-11 Aralık tarihleri arasında açık kalacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı